Ga jij dubbel op reis deze zomer? Bezoek Het leukste reisje van Nederland

1 year ago


Text only:

Ontvang je deze e-mail in een vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.
Ga jij dubbel op reis deze zomer?

In het Spoorwegmuseum kun je altijd al genieten van de bijzondere wereld van het treinreizen. En daar komt nu een extra avontuur bij! Op 22 juni ontdek je tien zomerse dagen lang ‘Het leukste reisje van Nederland’ in het Spoorwegmuseum. Samen met de Nederlandse top op het gebied van kunst en cultuur nemen we je mee op de reis van je leven!


Met een speciaal paspoort reis je langs 7 bestemmingen en verzamel je alle stempels. Zo laat TivoliVredenburg je kennismaken met muziek van over de hele wereld, neemt Naturalis je mee naar de meest indrukwekkende dieren uit onze oertijd en laat het Afrika Museum je ervaren wat de invloeden zijn van traditionele Afrikaanse dans op de hedendaagse hiphop en jazz. Het EYE Filmmuseum prikkelt je verbeelding tijdens een filmische reis. Het Zuiderzeemuseum neemt je mee aan boord van een eeuwenoud scheepsdek en het Fotomuseum in Den Haag leert je om dé perfecte reisfoto te maken. Je reis eindigt op spectaculaire wijze in een gigantische Dome voor het Maliebaanstation.


Kom en laat je deze zomer verbazen en verwonderen in het Spoorwegmuseum. Ga voor meer informatie en tickets naar www.hetleukstereisjevannederland.nl.
Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven op newsletter@newslettercollector.com op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van
Het Spoorwegmuseum.
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven.
© 2018 Het Spoorwegmuseum - Alle rechten voorbehouden

Spoorwegmuseum.nl

Categories: Train weekend away Art | Culture Museums
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019