Partij van de Arbeid

Uitnodiging

Beste ,

Merk jij het ook? De stijgende energierekening, de duurdere boodschappen. Lig je er wel eens wakker van? Van hoe je de rekeningen moet betalen?

Wij zijn benieuwd hoe jij deze crisis beleeft en hoe jij denkt over mogelijke oplossingen. Daarom organiseren wij op zondag 18 september - in aanloop naar Prinsjesdag - om 16.00u een gezamenlijke bijeenkomst in poppodium 013, Tilburg. En jij bent uitgenodigd. Praat mee met ons over de stijgende energierekening en de oplopende prijzen. Onze wethouders Esmah Lahlah (GroenLinks) en Yusuf Çelik (PvdA) zijn er ook en vertellen wat zij zien in hun stad en wat er volgens hen nodig is om hun inwoners deze winter niet in de kou te laten staan. 

Ja, ik ben erbij op 18 september

Miljoenen mensen dreigen financieel kopje onder te gaan. Deze week presenteerden we ons plan voor een prijsplafond op energie. Een tijdelijke vaste grens op energie, gebaseerd op de energieprijs van januari dit jaar. Het kan gezinnen honderden euro's schelen. Het verhelpt niet alle problemen, maar voorkomt wel dat grote groepen mensen in de schulden belanden. Meer dan tienduizend mensen hebben de petitie voor een prijsplafond op energie al ondertekend. 

Energie is een basisvoorziening. De huidige energiemarkt werkt goed voor fossiele bedrijven die winst maken, maar intussen weten mensen met hele normale banen niet meer hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen. Ingrijpen is nodig. Nu, om de crisis te boven te komen. En op lange termijn. Zodat we minder afhankelijk zijn van de grillen van de markt. En verdere uitputting van de aarde tegen gaan.

Het wordt hoog tijd dat dit kabinet in actie komt en zorgen van miljoenen Nederlanders serieus gaat nemen. We kunnen alleen verandering teweeg brengen als we van ons laten horen. Daarom nodigen wij je uit. Doe met ons mee. Kom naar onze bijeenkomst in Tilburg en ga met ons in gesprek over de problemen van nu. 

 

Tot zondag!

Attje en Jesse

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van deze nieuwsbrief. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: Klik dan op onderstaande link.