Lees nu het Seasons septembernummer!
Seasons
tuintip
Kleurenfeest met Heuchera

De klokvormige bloemen van de Heuchera (purperklokje) bloeien tot de herfst, maar het blad steelt de show! Zin in ‘Crème Brûlée’ of ‘Pinot Gris’? Kies dan de gelijknamige soort Heuchera en geniet met volle teugen van de warme bladtinten.

Seasons
mis ‘m niet
Seasons september: pluk de dag

In ons septembernummer delen we een onvergetelijk logeeradres in de Italiaanse Abruzzen, geven we inspiratie voor een tuin vol kringloopvondsten en volgen we de fuchsiaroute in Ierland. Plus: als decoratie geven varens je huis iets magisch. Bestel deze editie nu en betaal geen verzendkosten.

Seasons
bewaartip
Altijd verse kruiden op voorraad

Net rozemarijn, oregano of tijm geoogst? Bewaar een deel van deze kruiden om in te vriezen voor later. Benodigdheden: kruiden, extra vergine olijfolie, ijsblokjesvorm en plasticfolie. Vanaf nu kook je altijd met verse kruiden!

Seasons
favoriet broodrecept
Ciabatta met rozemarijn en olijven

Als je verse rozemarijn hebt geoogst kun je er iets lekkers mee maken! Al eens aan een rozemarijn-olijven-ciabatta gedacht? Tip: begin een dag van tevoren en neem de tijd voor dit brood. Reken maar op een enorme geur- en smaakexplosie.

Seasons
advertorial
Ribera del Duero op de proeftafel

Proef wijnen uit één van de meest gerenommeerde Spaanse wijngebieden op 26 september 2021. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de gratis wijnproeverij bij INNSiDE by Melia Amsterdam.

Seasons
eropuit
Wandel het avontuurlijke Trekvogelpad

Ontdek al wandelend het Nederlandse duinlandschap. Het Trekvogelpad van Bergen aan Zee naar Alkmaar leidt je door duinen, bossen en mooie vogelgebieden. Geniet van de natuur en wie weet spot je de graspieper, nachtegaal of lepelaar!

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden