GA OP DE VERSIERTOER MET CASANOVA'S!

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity! 

Deze week leer je de beste versiertrucs met Casanova's, gromt Liam Neeson zich door een nieuwe actiefilm en kun je nog naar The Trial of the Chicago 7!

Vergeet niet om deze update helemaal af te lezen voor de nieuwe prijsvraag! ;-)

HONEST THIEF

Tom (Liam Neeson) is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. 

Koop hier je tickets
AFTER WE COLLIDED

Hardin (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes begint Tessa aan haar droomstage. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse). 

Koop hier je tickets
100% WOLF

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout...

Koop hier je tickets
DE GROTE SINTERKLAAS FILM

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren! 

Koop hier je tickets
BIGFOOT FAMILY

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. 

Koop hier je tickets
Anne Hathaway laat zich van haar gemene kant zien in de eerste trailer voor Roald Dahl’s The Witches! Vanaf 16 december te zien bij Foroxity. 
HOERA! Je hebt het einde van deze update bereikt!  
Vorige week heeft Sander geraden dat het GIF-je uit de film Batman & Robin (1997) kwam!

Kun jij ons vertellen uit welke film de onderstaande GIF komt? Stuur dan het antwoord samen met je adresgegevens naar
prijsvraag@forox.nl en maak kans op een Foroxity vrijkaart!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2020 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!