Slechts 15 plaatsen beschikbaar: boek snel

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Dag ,


De Morgen fotograaf Tim Dirven stippelde voor u een tiendaags parcours uit langs de mooiste plekken van Marokko, op maat voor fotoliefhebbers met een basiskennis. Onderweg leert hij u de camera beter hanteren en straffere foto’s nemen: een uniek concept


Unieke fotografiereis 10 dagen Marokko van 21/04 t.e.m. 30/04/2017 vlucht Royal Air Maroc overnachtingen + ontbijt + 7 diners inbegrepen begeleiding door fotograaf Tim Dirven en reisleider SNP vanaf € 1.765* plaatsen zijn beperkt

BOEK NU >>

VAN MEDINA TOT KASBA

Tim neemt u op sleeptouw langs de meest fotogenieke Marokkaanse steden, dorpen en landschappen . U ontdekt er adembenemende architectuur, weidse landschappen en de gastvrije cultuur van de Marokkaanse bevolking.


Van kleurenfestijnen in Marrakech tot de oude hippiekolonie Essaouira, en van kronkelende medina’s langs imposante kasba’s. Onderweg logeert u in knappe hotels en charmante riads.




VAN MEDINA TOT KASBA
PROFESSIONELE BEGELEIDING

PROFESSIONELE BEGELEIDING

In Marokko brengt Tim u dagelijks de knepen van het fotografievak bij met tips en tricks voor een beter fotoresultaat. Welke positie kiest u, hoe maakt u een mooie compositie, en: wat maakt een foto een goede foto ? U beleeft een onvergetelijke reis op maat voor fotoliefhebbers.
Ontdek het volledige programma >>
 

FOTOGRAAF TIM DIRVEN (°1968)

Tim Dirven is een wereldburger met Kempense roots. Zijn foto’s hebben een kenmerkende eigen stijl met oog voor compositie, detail, sfeer en het menselijk aspect. Hij staat voor geëngageerde, humanistische fotojournalistiek, met een hart en twee voeten in de modder. Zijn werk is vele malen bekroond met diverse prijzen en onderscheidingen.


FOTOGRAAF TIM DIRVEN (°1968)

Boek nu , want er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Alle overnachtingen, het vliegticket, transport ter plaatse en de meeste maaltijden zijn inbegrepen in de prijs. We vertrekken op vrijdag 21 april en komen terug op zondag 30 april.


Vriendelijke groeten,


De Morgen

 
 

Dit bericht is automatisch verzonden naar 1F0134D18A@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2016 DeMorgen, alle rechten voorbehouden
Afmelden