Maak kans op een boek ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
  Bekijk hier de webversie  
 
 
Het is (bijna) zomervakantie! Tijd om een goed boek te lezen. Bent u op zoek naar inspiratie? We hebben een aantal topboeken geselecteerd om even lekker bij weg te dromen. Op reis zonder op reis te hoeven.

Wij wensen u een fijne zomer!
 
Hartritme | Bart Chabot
Na de bestseller Mijn vaders hand verrast Bart Chabot opnieuw met een aangrijpende autobiografische roman. In Hartritme neemt hij de lezer verder mee in zijn veelbewogen bestaan, ver weg van zijn verschrikkelijke jeugd, naar het volle swingende leven.
De overlevenden | Alex Schulman
De grote literaire bestseller uit Zweden. Een weergaloos en intens verhaal over een disfunctionele familie en de gevolgen van een groot trauma uit het verleden.
Meneer Wilder en ik | Jonathan Coe
Meneer Wilder en ik is zowel een tedere coming-of-ageroman als een portret van een van de meest intrigerende mensen uit de filmwereld: Billy Wilder. De Britse meesterverteller Jonathan Coe schrijft meeslepend over het verstrijken van de tijd en over roem, het belang van familie, en de gevaarlijke aantrekkingskracht van nostalgie.
Erfgoed | Miguel Bonnefoy
De veelgeprezen en uiterst talentvolle Franse auteur Miguel Bonnefoy verhaalt in de uitbundige familievertelling Erfgoed over vier generaties Franse immigranten in Chili, wier levens stuk voor stuk geraakt worden door de grote historische gebeurtenissen van de twintigste eeuw.
 
 
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
 
 
Winactie!
Laat ons weten welk boek uit deze nieuwsbrief u graag wilt winnen en maak kans op een exemplaar. De drie winnaars worden 14 juli gecontacteerd. 
Ja, ik wil graag een boek winnen
 
 
 
           
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van De Bezige Bij.
Afmelden
Privacystatement  |  Algemene voorwaarden  | Cookiestatement
© 2021 - De Bezige Bij