Ontdek het Hoge Noorden met onze partner Buro Scanbrit.
Mooi Scandinavië

Mooi Scandinavië

Ontdek het nu met onze reispartner Buro Scanbrit en boek je reis met korting!
Columbus Travel
Ga op winters avontuur in Scandinavië

Verblijf jij deze winter in een voormalige rendierfarm of wil je een week op winters avontuur midden in de wildernis? Ook leuk: lekker eten in een lavvu, ofwel een Sami-tent! En ben je wel eens in IJsland geweest in de winter? Ontdek het allemaal in deze nieuwsbrief vol winters avontuur in Scandinavië!

Columbus Travel
Slaap in een voormalige rendierfarm
Start je winterse avontuur vanuit je ecoresort in Fins Lapland

Een knapperend haardvuur waar je marshmallows op kunt roosteren, terwijl je luistert naar verhalen over de Sami ... Je verblijf in het kleinschalige Torassieppi Eco Reindeer Resort, dat vroeger een rendierfarm was, is genieten! Geniet van de lekkerste lokale producten en kom helemaal tot rust.

Columbus Travel
Een arctische ervaring
Bezoek de Noorse noorderlichtstad

Ontdek tijdens een korte break de gezellige Noorse stad Tromsø en slaap een nachtje op een wilderniskamp tussen de besneeuwde bergen. Je bent hier één met de arctische natuur, wat je volop ervaart tijdens een husky- en sneeuwscootersafari!

Columbus Travel
Badderen in een warmwaterbron
IJsland in de winter is adembenemend!

IJsland is buitengewoon mooi! Ga op noorderlichtsafari op een sneeuwscooter, toer met een superjeep naar de Dettifoss-waterval of ontdek een bijzondere ijswereld in de Lofthellir-ijsgrot. Je sluit de dag ontspannen af in een warmwaterbron.

Columbus Travel
Dé omgeving voor winterse avonturen
Word helemaal één met de natuur in Fins Lapland

Houd je van activiteiten midden in de wildernis? In Salla beleef je het. Stap op je forest ski’s en ontdek de prachtige natuur om je heen. Scheur rond op een sneeuwscooter, laat je voorttrekken door husky’s en geniet van het mooie Wilderness Park!

Columbus Travel
Dit ligt op slechts drie uur vliegen ...
Vijf tips voor IJsland in de winter

IJsland is het land van contrasten: vuur en ijs, licht en donker, maar ook de kleuren steken tegen elkaar af. Hier bewonder je watervallen en spuitende geisers, actieve vulkanen, gestolde lavavelden en natuurlijk de hipste hoofdstad van Europa: Reykjavík. 

Columbus Travel
Ga op vakantie naar Finland
Video: een magisch sprookje in Lapland

Ga in Fins Lapland op huskysafari, maak een wandeling op sneeuwschoenen door een sereen wit landschap en leer alles over de cultuur van de inheemse Sami. Neem een voorproefje op jouw volgende vakantie!

Volg Columbus Travel ook op
Columbus Travel - Instagram Columbus Travel - Facebook Columbus Travel - YouTube Columbus Travel - Pinterest
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland.
U ontvangt deze mail omdat u heeft aangegeven commerciële emails van de titels van Columbus Travel en derden te willen ontvangen. Afmelden