Overige aanbiedingen: Zafón boekenpakket - Opkomst en ondergang van het Derde Rijk - Rookmelders met magneetbevestiging - De Loopgravenoorlog

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

In deze box met maar liefst 23 dvd's worden Inspecteur Tom Barnaby (John Nettles) en zijn collega Sergeant Ben Jones (Jason Hughes) geconfronteerd met moord en doodslag in het pittoreske Engelse graafschap Midsomer. Barnes en Jones zijn twee tegengestelde persoonlijkheden en hebben ieder hun eigen werkwijze. Barnaby gaat eerder methodisch en bedachtzaam te werk, terwijl Jones impulsief handelt. Dit resulteert in het oplossen van de meest complexe moordzaken.
Nu bestellen
Toen het debuut van Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) uitkwam, vielen critici over elkaar heen om hun bewondering uit te spreken. De combinatie van duistere intriges en romantiek, met de kleurrijke Barcelonese straten als decor, leverde wereldwijd massa’s fans op van zijn literaire reeks “Het Kerkhof der Vergeten Boeken”. De drie eerste delen mogen in geen enkele boekenkast ontbreken!
Bekijk titels
Deze documentairebox geeft u een complete kijk op de opkomst van Hitler in de jaren 30 tot en met de onder­gang van nazi-Duitsland na de geallieerde landing in Normandië. Hitler wil behalve Duitsland ook de rest van de wereld aan zich onderwerpen, te beginnen met Europa. Hij start zijn bloedige Blitzkrieg, waarmee hij vele Europese landen totaal overrompelt.
Ik wil deze box

De FireAngel ST-622-BNLT P-Line rookmelder combineert de nieuwste optische en thermische technieken. Dit zorgt voor een snellere responstijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand. De rookmelder is voorzien een verzegelde Panasonic batterij wat resulteert in high-end prestaties en 100% betrouwbaarheid.
 

Bestel hier

Onder gruwelijke omstandigheden leeft, vecht en sterft de soldaat in zijn loopgraaf. Vaak ligt hij maandenlang slechts tientallen meters verwijderd van de vijand. Tijdens deze oorlog wordt voor het eerst gifgas als wapen gebruikt en doen tanks en vliegtuigen hun intrede. 
 

Hoe leefde deze, vaak jonge soldaten in de loopgraven en hoe overleefden zij? Wat waren de gevolgen van dit barbaarse bestaan voor hen die dit jarenlang moesten doorstaan?

Bestel deze box
 

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2020 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief