K's Choice Sam Bettens, Ode aan Tomas Ross & Verrukkelijke winactie
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

Erfgoedparels Brugse Ommeland, Vlaamse Volkscafés & Kies de Kusttram
Zin
Thrillseeker 
K’s Choice Sam Bettens

Al drie decennia is hij de ster van de Vlaamse rockband K’s Choice. In België kan hij ‘niet over straat’; in zijn thuisland Amerika is muzikant en zanger Sam Bettens (1972) heerlijk anoniem. En van die afwisseling houdt hij, óók in zijn muziek. Binnenkort komt zijn eerste country album uit. 

Zin
Aan de slag met krakende gewrichten
Ga voor een soepel lijf

Net wakker en ai, zulke stijve spieren! Een stijve rug na een flinke autorit is vast ook een bekend verhaal. Dat kan beter! Fysiotherapeut Myrthe van Bendegem legt uit wat er aan de hand is als je je stijf voelt, maar vooral wat je kunt doen om lekker soepel te blijven.

Zin
80 jaar & 50 jaar schrijverschap
Een ode aan Tomas Ross

Op maandag 16 september viert Tomas Ross (1944, pseudoniem van Willem Hogendoorn) zijn tachtigste verjaardag. Bovendien heeft de auteur en scenarist in zijn bijna vijftig jarig schrijverschap een enorm oeuvre opgebouwd. Een mooi moment om enkele van zijn hoogtepunten te delen. Plus een link naar drie ‘oude’ interviews.

Zin
Zin Weekendtip
Open Monumenten Dag 2024

Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2024 opent Natuurmonumenten de deuren van tientallen cultuurhistorische gebouwen, die normaal gesloten blijven. Wij tippen drie bijzondere locaties: Jachtslot Mookerheide (bij Nijmegen), landgoed Oud Groevenbeek (Ermelo) en de Carolinahoeve (Rheden, Veluwezoom).

Zin
‘Het dagboekarchief is een enorme schat’
Schrijver Joris van Casteren

Zijn vroegere werk als reportagejournalist komt schrijver Joris van Casteren nog altijd goed van pas. Voor zijn nieuwste boek, De mensheid zal nog van mij horen, valt dat uiteindelijk zelfs geweldig samen met de schrijver in hem. Hij stuitte op het Nationaal Dagboekarchief en dat hield hem vijf jaar lang bezig. Hij viel van zijn stoel door wat hij las.

Zin
Meld je nu aan!
Online Event Yoga by Happinez

Ben je klaar om je innerlijke zon te laten stralen? Meld je dan aan voor het online Surya event van Yoga by Happinez op 29 september 2024. Geniet van een middag vol yoga- en meditatie, breathwork, dans en meer voor slechts 14,95.

Zin
Win chocolade op de dag van het zwarte goud
Wereld Chocolade Dag

Tijd voor een feestje, want morgen (13 september) vieren we voor de tweede keer dit jaar Wereld Chocolade Dag. Hoe dat zit, lees je in deze blog. Bovendien delen we ijskoude choco recepten van Lovechock + de kans om 3 overheerlijke chocoladepakketten te winnen. Wie wil dat nou niet?

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden