Geen motorblad zo gevarieerd als MOTO73
moto73 Border
MOTO73

Wordt de bosroute afgesloten?

Rheden presenteert visie op Posbank

Het is te druk op de Posbank oordeelt de gemeente Rheden, binnen wiens grenzen de bosroute grotendeels loopt. Zo druk zelfs, dat er nagedacht moet worden over oplossingen om de verkeersveiligheid te kunnen garanderen. Hun idee daarvoor? Een afsluiting van de weg voor alle gemotoriseerde voertuigen.

MOTO73

Video

Eerste test: Kawasaki Ninja ZX-6R

Kawasaki komt met een nieuwe versie van de Ninja ZX-6R. Een nieuwe SuperSport van Kawasaki dus! Eddie de Vries mag deze motor testen op het TT-Circuit van Assen. Wat is zijn conclusie na een dag rijden op de Kawasaki Ninja ZX-6R?

MOTO73

148 pk

Yamaha Niken met turbo

De Australische Yamaha-dealer Trooper Lu’s Garage besloot dat een Yamaha Niken net wat te gewoontjes was en trok alle registers open om een special te bouwen, met als belangrijkste aanpassing; het CP3-motorblok kreeg een turbo. De Australiër vroeg Ben Shaw van turbotovenaars Extreme Creations om de turbo-droom waar te maken.

MOTO73

Aprilia RSV4 X

Het ultieme circuitwapen?

Vorig weekend vierde Aprilia feest op het circuit van Mugello. Behalve een breed scala aan festiviteiten, presenteerde het Italiaanse merk er ook een wel heel exclusieve Aprilia RSV4 1100 ter ere van het tienjarig bestaan van de V4-superbike van Aprilia. Tien jaar RSV4 en tien stuks van deze RSV4 X.

MOTO73 07/2019

Heb jij deze editie al?

Met daarin:

  • Eerste test: Ducati Diavel 1260
  • Eerste test: Kawasaki ZX-6R
  • Special: Bakker-BMW K1600GS Mammoth
  • MXGP: Vooruitblik op de MXGP van Valkenswaard
  • Marathonmotor: Zero SR ZF13.0 met 105.000 km op de teller
MOTO73
MOTO73
MOTO73

Video

Eerste test: Ducati Diavel 1260 S

Jaap test de Ducati Diavel 1260 S. Acht jaar geleden introduceerde Ducati de Diavel, zijn eigenwijze en ietwat schizofrene entree in het cruisersegment. Terwijl de echte cruiserman er al snel achter kwam dat zo’n Ducati Diavel wat te giftig was voor een gezapige rijstijl, creëerde de Diavel gewoon een eigen schare liefhebbers. Inmiddels zijn we acht jaar verder en is het tijd voor ‘de nieuwe’. Is dat net zo’n eigenheimer als de vorige?

moto73 Border
En? Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer