Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Wat doet Gilde met DPA?
Gilde Equity Management heeft de directie en commissarissen van DPA vervangen en kondigt een nieuwe groeistrategie aan. Maar wat betekent dit voor de toekomst van de detacheerder?
(advertorial)
alt
Start je eigen uitzendbureau
Is mensen verbinden jouw kwaliteit? En wil jij een eigen onderneming met bijbehorende vrijheid? Maar ook professionele coaching en begeleiding van een gerenommeerd bedrijf? Word dan franchisenemer van uitzendbureau Recruit a Student in Maastricht, Venlo, Drechtsteden of Leiden.
Flexmarkt
Omzet uitzendsector +11%
De uitzendsector blijft groeien, maar de groei wordt elke maand wel minder. Dit zijn de meest recente cijfers over de uitzenduren en omzetontwikkeling van de ABU.
Flexmarkt
Populaire flexleveranciers
Met wie doen flexbedrijven het liefst zaken? Hoofdredacteur Flexmarkt en flexexpert Wim Davidse duidt de uitkomsten het Partner of Choice-onderzoek.
(advertorial)
alt
TIAS 8hr: The Art of Performance
De ware formule achter topprestaties? Volgens expert Jeroen De Flander hangt dat niet samen met talent, maar zijn ze te bereiken voor ons allemaal. In The Art of Performance onthult hij de buitengewone wetenschap achter superieure prestaties en, het allerbelangrijkste, hoe iedereen dat kan bereiken.
Flexmarkt
NBBU akkoord over CAO
Ook de NBBU heeft een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV en De Unie over een nieuwe CAO voor uitzendkrachten. Volgens de NBBU is in deze CAO ‘de stem van het mkb verzekerd'.
Opleidingen uitgelicht:
PW
In vier modules SPP voor jouw organisatie
Hoe kun je strategische personeelsplanning succesvol vormgeven, toepassen en verankeren in jouw organisatie?

Tijdens deze online masterclass ga je op een praktijkgerichte wijze aan de slag met de expert: Drs. Hanneke Moonen. 
PW
Veranderen, vernieuwen en verbeteren
Realiseren van echte vernieuwing, een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen.

Tijdens de Collegereeks Veranderkunde delen de beste hoogleraren en experts op dit gebied hun strategieën en laten zien hoe je écht kunt veranderen.
Flexmarkt
LPC neemt My Flexwork over
Het digitaal uitzendbureau My Flexwork is nu ook onderdeel van  Labour Power Company (LPC). Het consortium van flexbedrijven kondigt meer acquisities aan.
Topjobs
Accountmanager
Eastmen
Vacatures
Accountmanager
 
Banner
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright