ELF Voetbal nieuwsbrief van 02-03-2022
Gaat Go Ahead Eagles voor het volgende bekersprookje zorgen?

De halve finales van de KNVB Beker staan deze week op het programma. AZ neemt het donderdag op tegen Ajax, terwijl Go Ahead Eagles PSV woensdag op bezoek krijgt. De beker zorgt al jaren voor prachtige sprookjes, met dit jaar als schrijver Go Ahead. Kunnen de Eagles voor een nieuwe verrassing zorgen? Om je in de sfeer te brengen nemen we een kijkje naar een paar bekersprookjes.


lees verder
Vlahovic en Benzema in fel gevecht om podiumplaatsen in ESM Gouden Schoen ranking

De eerste plaats lijkt alweer vergeven. Robert Lewandowski gaat met zo'n ruime voorsprong aan de leiding dat de aanvalsleider van FC Bayern München niet meer te achterhalen lijkt. De spanning ligt rond de plaatsen twee en drie. Dat Ohi Omoijuanfo daar eindigt, lijkt een utopie. Vooral nu Dusan Vlahovic en Karim Benzema de handschoen hebben opgepakt in de strijd om de twee andere ereplaatsen.

lees verder
GA Eagles-verdediger Gerrit Nauber kijkt uit naar halve finale KNVB Beker: "We kunnen alleen maar winnen van PSV"

Go Ahead Eagles zorgde zondag voor een daverende verrassing. Regerend kampioen en koploper Ajax kreeg met 2-1 klop in De Adelaarshorst. Woensdag wacht alweer de volgende kraker voor de promovendus uit Deventer. Dan komt PSV op bezoek in de halve finale van de KNVB Beker. "Van zulke wedstrijden krijg je alleen maar energie."

lees verder
Deze mooie wedstrijden helpen je de werkweek door

Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij. 

lees verder
Interview Anwar El Ghazi: "Mijn zaakwaarnemer vroeg of ik in de Premier League wilde blijven"

Iedere winterse transfermarkt vindt een stoelendans plaats. Zeker bij clubs in de gevarenzone. Toen de muziek stopte, vond Anwar El Ghazi zichzelf terug bij Everton. De 26-jarige aanvaller neemt ons mee in de totstandkoming van zjin bliksemtransfer van Aston Villa naar het blauwe deel van Liverpool. "Ik zie de Premier League als hoofdgerecht en Oranje als mogelijk toetje."

lees verder
Dit zijn de tegenstanders van de Nederlandse clubs in de Conference League

Vrijdag vond de loting voor de achtste finale van de Conference League plaats en er ging vier Nederlandse clubs in de koker. PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse kennen inmiddels hun tegenstanders. Voor de meeste clubs betekent het een confrontatie met perspectief, maar Vitesse treft de absolute topfavoriet.

lees verder
Interview Gyrano Kerk: "Ik had nog niet echt een goed beeld van Lokomotiv Moskou"

Hij werd vorig jaar zomer gelinkt aan RSC Anderlecht en clubs uit Italië en Frankrijk, maar Gyrano Kerk verliet FC Utrecht voor Lokomotiv Moskou. Van die keuze heeft de 26-jarige Amsterdammer absoluut geen spijt. Via Rusland hoopt de snelle aanvaller in de toekomst weer een stap hogerop te maken. "Ik heb nog de ambitie om naar Engeland te gaan."

lees verder
Deze Eredivisie-verdedigers maken onverwachts een sterk seizoen door

Welke verdedigers spelen zich dit seizoen in de schijnwerpers. ELF Voetbal zette vier revelaties in de achterhoede voor je op een rij.

lees verder
Vader Jens Walemark over Patrik: "Al met al makkelijke keuze om naar Feyenoord te gaan"

Vrijwel iedereen is het erover eens dat Feyenoord-aanwinst Patrik Walemark exceptionele kwaliteiten heeft. Toch is het nog geen jaar geleden dat de nu twintigjarige aanvaller op het veld liep bij de beloftenploeg van zijn toenmalige club BK Häcken. "Als hij een kans krijgt, is het over het algemeen raak."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Chelsea FC - Brentford FC02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Liverpool FC - Watford FC02-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Manchester United - Leicester City02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Tottenham Hotspur - Newcastle United02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Everton FC02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen