Namens het gehele team van de Letterspecialist wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar met veel gezondheid, geluk en succes.

Ook dit jaar kunt u natuurlijk weer bij ons terecht voor uw visuele reclame. Heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw project te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Tot snel!
Momenteel zijn wij voor Jan van de Ven Elektrotechniek bezig met het beletteren van de nieuwe bedrijfswagens. Dit is weer een mooie aanvulling op het wagenpark dat we afgelopen jaar ook al mochten voorzien van een nieuw jasje. Binnenkort in onze nieuwsbrief ziet u uiteraard het eindresultaat!

Voertuigbelettering

Geen voertuig is bij ons te gek. Zo hebben wij voor Excellent Horse Travel de paardentrailer beletterd. Het unieke logo is te zien op de zijkant en achterkant van de trailer, waardoor het extra opvallend is geworden. Hoe wilt u uw voertuig laten beletteren? Bespreek het met ons team.

Lichtreclame

Voor LAWNCH hebben wij een sterke lichtreclame gerealiseerd. Onze specialisten hebben een constructie gemaakt nét achter het raam waarop vervolgens de verlichte letters gemonteerd zijn. Hierdoor is de reclame van buitenaf perfect zichtbaar voor alle voorbijgangers!

Wanddecoratie

Wilt u uw werkruimte net dát beetje extra uitstraling geven? Kies dan voor een mooie wanddecoratie. Bij Korein hebben wij een mooi beeld op de wand aangebracht middels speciale muurfolie. Onze specialisten komen ook graag bij u op locatie ter verfraaiing van het interieur.

Autobelettering

Zoekt u een passende autobelettering voor uw voertuig, maar wilt u het niet heel opzichtig maken? Voor Gripp hebben wij een autobelettering gerealiseerd die de bedrijfsnaam mooi in beeld brengt, maar niet overheersend aanwezig is. Een mooie middenweg en tóch reclame!

In opdracht van FS kantoorinrichting BV hebben wij deze prachtige wandbekleding gerealiseerd bij Breman Installatiegroep in Drunen. Deze wandbekleding is gemaakt van Airtex, een fijngeweven polyesterdoek voorzien van een PVC coating. Het materiaal kan voorzien worden van elke gewenste print en op grote oppervlaktes naadloos worden aangebracht. Het idee en beeld van onze klant FS Kantoorinrichting en het vakkundige werk van onze monteur zijn de perfecte combinatie voor weer een zéér fraai eindresultaat!


Welkom bij Verver-Best! Wij zijn onderdeel van de Letterspecialist en gespecialiseerd in industriële markeringen in de breedste zin des woords. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw technisch vraagstuk? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Industriële coderingen

In de industriële wereld is het vaak wettelijk verplicht om bepaalde producten te identificeren. Zowel voor de codering van leidingen tot objecten kunnen wij u over de meest geschikte optie adviseren. Dit kan resulteren in het gebruik van teksten of uiterst contrastrijke inkten.

Logistieke markeringen

Bij de inrichting van een efficiënt magazijn is een duidelijke codering van stellingen en goederen noodzakelijk. Door gebruik van variabele data printing, produceren wij uw labels welke gekoppeld worden aan uw systeem. Voor de andere opties kunt u naar onze website toe voor meer.

Klik hier en bezoek de Verver-Best webshop
De Letterspecialist hecht veel waarde aan uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw gegevens. In de privacyverklaring op onze website lichten we toe hoe we dat precies doen. Wij stellen gegevens niet aan derden beschikbaar en gebruiken deze uitsluitend voor gerichte marketingdoeleinden en aanbiedingen. U staat ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Letterspecialist. Mocht u deze liever niet meer ontvangen dan kunt u zichzelf onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven. 
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright © 2021 de Letterspecialist, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u als klant geregistreerd staat bij de Letterspecialist en/of Verver-Best

Ons postadres adres is:
de Letterspecialist
Ekkersrijt 2010
5692 BA Son
Nederland

 Voeg ons toe aan uw adresboek 

Wilt u uw email instellingen wijzigen?
U kunt uw voorkeuren updaten of uitschrijven.