Gåde råd til overblik og overskud

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev uge 46: Nyt system - samme gode uvildige råd...
Se denne mail i din browser
Vi skal starte dette nyhedsbrev med at gøre dig opmærksom på, at vi er skiftet til et nyt system. Det har vi blandt andet gjort for at kunne forbedre din oplevelse som modtager - og forhåbentlig læser - af nyhedsbrevet. Dette er første sending i de nye rammer, så oplever du problemer med modtagelsen, hører vi gerne fra dig.
Udover de nye rammer, byder dette nyhedsbrev på gode råd om pensionsopsparing, som er vores fokus denne gang. Men du får også en lille historie om Uvildige.dk samt en reminder om vores gode - og nu også populære - tilbud til dig. 

Sådan sparer du bedst op til pensionen

Hvor meget sparer du op til pension, og er det nok eller måske for meget? Det handler ikke kun om hvor meget, men også om hvordan, da der er flere forskellige typer pensionsopsparinger. Der er med andre ord mange faktorer, som spiller ind og det er derfor svært at vurdere, hvor du rammer den optimale sammensætning. Vi har kigget nærmere på mulighederne - og på en guide fra Penge- og Pensionspanelet.
 

Få bedre overblik over pensionsmuligheder her

Efterårets sidste foredrag

Vi er nået til tredje og sidste tema for efterårets foredrag. Denne gang handler det om pension og interessen har været stor. Der er nemlig næsten fuldt booket i alle fire foredragsbyer, men til de lynhurtige er der enkelte afbudspladser, mens det også er muligt at skrive sig på venteliste. Får du ikke en plads denne gang, får du med stor sandsynlighed chancen til foråret, hvor vi planlægger at gentage succesen med en ny foredragsrække. Men lige nu og her handler det om pension...
 

Er du hurtig, kan du måske klemme dig ind her

En god iværksætter historie - synes vi selv

I anledningen af at kommende uge, uge 47, er den såkaldte Iværksætteruge, tillader vi os at tage et lille tilbageblik hos Uvildige.dk. Vi sluttede os nemlig selv til kategorien iværksættere, da vi tilbage i 2008 tog hul på livet som uafhængige finansielle rådgivere. Endda som nogle af de første i Danmark. Det satte et TV-program kaldet Frontløberne fokus på sidste år. Har du lyst til at vide mere om Uvildige.dk eller har du brug for gode råd til iværksætteri, så kan vi anbefale dig at se, eller gense, denne lille reportage. (Programmet starter 2 minutter inde i videosekvensen på nedenstående link til TV2/NORD.)

Få indblik i Uvildige.dk og gode tips til iværksætteri
Ps. Vores tilbud om gratis indledende analyse og økonomisk vurdering er populære og stadig aktuelle... Er du i tvivl om du har behov for uafhængig rådgivning? Så kan vi opfordre dig til at benytte vores tilbud om en gratis indledende vurdering af optimeringsmulighederne i din økonomi eller en gratis indledende analyse af dine investeringer. Tilbuddet er gældende året ud og mange har allerede benyttet sig af det.
 
Ja tak, jeg vil gerne beholde mest muligt af mit investeringsafkast
Ja tak, jeg vil gerne have mest mulig ud af min økonomi
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2015 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Vores post adresse er:
Uvildige.dkHjørringvej 170Noerresundby 9400 Denmark
Add us to your address book
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019