Browser versie | Afmelden
Gaël Monfils verdedigt titel in Rotterdam
monfils aawtt

Gaël Monfils gaat op jacht naar een uniek record in Rotterdam Ahoy. Als hij in maart opnieuw het ABN AMRO World Tennis Tournament op zijn naam schrijft, is hij de eerste speler in de 48-jarige historie die dit drie maal op rij presteert. Het wordt zijn tiende deelname aan het toernooi, dat dit jaar wordt gehouden van 1 tot en met 7 maart.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Het ABN AMRO World Tennis Tournament brengt het beste in Monfils naar boven. Als ik hem in Rotterdam zie spelen, lijkt hij altijd nog spectaculairder dan elders. Deze topatleet is de afgelopen twee jaar onverslaanbaar gebleken, in 2020 won hij het toernooi zelfs zonder setverlies. Hij is voor mij direct één van de favorieten voor de titel.”

Lees verder
Maak het toernooi mee van dichtbij
Je volgt het toernooi op Ziggo Sport Tennis

Natuurlijk kun je alle wedstrijden live volgen, maar ook ontwikkelen we online acties om ervoor te zorgen dat je dit jaar het toernooi op unieke wijze beleeft. Van toernooi ambassadeur Jan Kooijman backstage, de laatste nieuwtjes in je inbox tot fun winacties en een online photobooth: we doen er alles aan zodat jij straks het toernooi van dichtbij meemaakt.

Voor alle tennisfans thuis zal het gloednieuwe kanaal Ziggo Sport Tennis de hele toernooiweek lang alle wedstrijden live uitzenden. Dat betekent dat ook niet-abonnees thuis van het toptennis van o.a. Monfils, Nadal en Medvedev kunnen genieten, want speciaal voor deze editie zetten zij hun kanaal open.

Actiepagina
Kijk thuis naar toptennis
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2021-01-25 19:40:01