Spil på alle dine strenge

Gallakoncert i trygge rammer

Når vi i denne uge præsenterer gallakoncerten Klassiske højdepunkter og unge stjerner sker der under ekstra bevågenhed omkring tryghed og helbred - for både medvirkende og publikum.

Gallakoncert:
Klassiske højdepunkter og unge stjerner

Torsdag 20. august kl. 19.30
Symfonisk Sal

Oplev toppen af ungt dansk talent i et musikalsk stjerneridt gennem operahits og orkesterperler. 4 dirigenter og 10 solister spreder fest og glæde i kølvandet på krisen.

Hør bl.a. Gustav Piekut og Alva Holm fortrylle på klaver og violin. Nyd den Reumert-vindende tenor Magnus Vigilius, cello-virtuosen Jonathan Swensen samt den musiker, som har vundet flest Danish Music Awards, violinisten Harald Haugaard - og mange, mange flere.

Der er stadig enkelte ledige sæder tilbage, så skynd dig, hvis du ikke har sikret dig en billet endnu. Du kan også downloade programmet og se hvem der ellers spiller, synger og dirigerer, inden du bestemmer dig.

Køb billet til gallakoncerten
Download koncertprogrammet (pdf)

TRYG KONCERT

Hvad gør Aarhus Symfoniorkester og Musikhuset Aarhus for at sikre publikummer og besætning?

Der forhandles stadig i ministerierne, men indtil videre lyder påbuddet fra regeringen og sundhedsmyndighederne stadig på max. 500 mennesker i koncertsalen.

For at vi alle kan få en god og tryg gallakoncert - og lige så gode oplevelser til de koncerter, der følger - har vi her samlet en række vigtige praktiske informationer, som giver jer mere information om Aarhus Symfoniorkesters tiltag ift. at sikre publikum og musikere.

Coronaravenlig koncert
Gallakoncerten bliver afholdt i Musikhusets Symfoniske Sal. Normalt er der plads til knap 1.200 siddende publikummer, men til denne eksklusive koncert er der godt 350 gæster - fremtidige koncerter vil ligge på max. 420 publikummer. Publikum kommer til at sidde med minimum et sædes mellemrum – og med tomme rækker bag sig. Det er selvfølgelig tilladt at sidde sammen, hvis man i forvejen har tæt kontakt til hinanden. Det har vores billetsystem allerede sørget for, da I købte jeres billetter.

Ved ankomst

  • Dørene til Symfonisk Sal åbner 45 minutter før koncertstart.
  • Find billetterne frem allerede, når du ankommer, så vi undgår kødannelse. Print-selv-billetter kan fremvises udprintet eller via PDF-fil på mobiltelefonen.
  • Du kan følge de opsatte skilte og personalets anvisninger, når du ankommer.
  • Det er vigtigt, at du er opmærksom på at holde afstand ved ind- og udgang til Musikhusets foyer og til salene.
  • Gå hurtigt i salen, når du har fået tjekket din billet.


Vær også opmærksom på, at forsamlingsforbuddet på 100 personer er gældende udenfor Musikhuset.

I pausen

  • Vi opfordrer alle, der kan, til at blive siddende i salen i pausen. Et kort toiletbesøg, er der selvfølgelig tid til, men vi vil så vidt muligt undgå ophold i foyeren i pausen. Vi har derfor også forkortet pausen til gallakoncerten - og vil muligvis også gøre det til andre koncerter, afhængig af programmet.
  • Giv plads til hinanden. Hvis du skal passere andre gæster på publikumsrækkerne, så vend ryggen mod dem mens du går forbi.
  • Vær tålmodig ved ind- og udgang til salen, før og efter koncerten, så vi undgår flaskehalse og tæt kødannelse.
  • Det er tilladt at medbringe drikkevarer i salen, og til gallakoncerten vil der blive udleveret en flaske vand til dem, der måtte have behov for det. 


God adfærd i Musikhuset

  • Vis hensyn.
  • Hold afstand.
  • Sprit dine hænder.
  • Bliv siddende på din plads under hele forestillingen.
  • Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig.
  • Vend hovedet væk fra andre, hvis I passerer tæt forbi hinanden.
  • Host i ærmet.
  • Brug gerne mundbind.
  • Er du syg og bange for at smitte andre, så bliv hjemme.


Toiletbesøg og for sent ankomne
Hvis du går på toilet undervejs i koncerten, får du tildelt en plads bagerst i salen, når du kommer retur. Det samme gør sig gældende, hvis du ankommer for sent.

Garderobe og p-billetter
Garderoben er ikke åben denne aften. P-billetter sælges KUN i billetsalget inden forestillingen.

Rengøring af sale og publikumsområder
Vi afspritter alle kontaktpunkter såsom håndværn og dørhåndtag før og efter hvert arrangement. Kontaktflader som gulve og trapper i salene bliver vasket efter hver koncert.

Vi glæder os til at se jer til koncert i trygge omgivelser.

AFLYSNING

Aarhus Festuge: Peter Laugesen & Aarhus Symfoniorkester

Lørdag 29. august, kl. 19.30
Symfonisk Sal


Vi beklager at måtte meddele, at festugekoncerten med Peter Laugesen d. 29. august kl. 19:30 desværre er aflyst.

Vi havde glædet os til at dele denne oplevelse med jer, men hele Festugen er desværre aflyst på grund af Covid-19 situationen.

Hvad sker der med din billet?
Musikhuset Aarhus refunderer din billet ligegyldigt om du har købt den gennem Aarhus Symfoniorkester eller Musikhuset, og pengene bliver automatisk overført til det betalingskort, som du har benyttet ved købet. Har du købt din billet direkte i billetsalget, overføres pengene til din NEM konto.

Få mere info om refusion

MIDLERTIDIGT UDSOLGTE KONCERTER

De anbefalede hensyn til afstand i koncertsalen pga. Covid-19 (Corona) virus betyder, at enkelte koncerter i sæson 20/21 allerede melder udsolgt. Det er forhåbentlig kun midlertidigt og skyldes loftet på max. 500 deltagere i salen. Publikums og musikernes helbred har førsteprioritet for os, men vi er konstant dialog med sundhedsmyndighederne og de kommunale aktører.

Vi holder øje med situationen – og I kan holde øje med vores hjemmeside, nyhedsbrev og Facebookside, hvor vi naturligvis melder ud, hvis og når der er ændringer som følge af de officielle retningslinjer.

De midlertidigt udsolgte koncerter er:
Alverdens riger og lande | 17. september
Hjertets juveler | 1. oktober
Et øjebliks lykke | 29. oktober
Hvide fugle på sort himmel | 12. november
Skæbne og menneske | 10. december

Midlertidigt udsolgte koncerter
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2020 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.