21 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Game Mania verslagen door concurrentie? Keten vraagt uitstel van betaling aan
[Nieuws] Winkelketen Game Mania zit in financiële problemen. Het bedrijf ziet zich door de groeiende concurrentie genoodzaakt uitstel van betaling aan te vragen. De komende tijd wordt gezocht naar een nieuwe koper.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zooplus: ‘Marktplaats voorziet in groeiende behoeften van huisdieren’
[Nieuws] De rol van de huisdier in het gezin is in de afgelopen jaren veranderd. Waar de huisdieren jaren geleden alleen nog vrolijk achter de baasjes aanhuppelden, spelen zijn nu een meer centrale rol in het gezin. Zooplus ziet daardoor een toenemende vraag naar meer gespecialiseerde producten en diensten. De recent aangekondigde marktplaats moet uitkomst bieden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
ACM: Overname Kees Smit Tuinmeubelen goedgekeurd
[Nieuws] Craft Capital mag specialist in tuinmeubilair Kees Smit Tuinmeubelen definitief overnemen. Volgens Autoriteit Consument & Markt blijft er na de overname voldoende concurrentie over.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Minister: Klarna en Riverty op slot voor gebruikers onder de achttien
[Nieuws] De optie om achteraf te betalen bij het online winkelen is niet langer mogelijk voor minderjarigen. Demissionair minister van Financiën, Steven van Weyenberg, heeft de achterafbetaaldiensten Klarna en Riverty dringend verzocht om hun leeftijdsverificatie aan te scherpen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Zien we jou op Shopping Today?
[Advertorial] Op donderdag 10 oktober komt de e-commercesector weer bij elkaar voor shopping Today. Dit is het e-commerce-kennisevent van Nederland waar je wordt bijgepraat over goede customer journeys, opkomende technologieën zoals AI en voice en het optimaliseren van je webshop. Daar wil je als retailer bij zijn. Koop nu je ticket met 80 euro korting.
image
image
KaDeWe stopt met online activiteiten
[Nieuws] Het Berlijnse warenhuis KaDeWe gaat zich uitsluitend richten op fysieke locaties en zet alle online activiteiten stop.
twitter facebook linkedin
lees verder
Save the date: CustomerFirst Congres is op 3 oktober 2024
[Advertorial] Het CustomerFirst Congres is hét toonaangevende event voor professionals op het gebied van klantcontact, klantenservice en klantervaringen. Op donderdag 3 oktober ontdek je de nieuwste trends, technologieën en best practices om klantervaringen te optimaliseren en jouw organisatie naar een hoger en slimmer niveau van klantcontact te tillen. Bestel nu je ticket en profiteer van 100 euro Super Early Bird korting.
image
image
Amac lanceert webshop voor zakelijke gebruikers
[Nieuws] Apple-specialist Amac vergroot zijn focus op de zakelijke markt door het lanceren van een nieuwe zakelijke webshop waar ondernemers en bedrijven hun Apple-producten kunnen bestellen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.