Gamer.nl is vernieuwd

4 years ago
  • Html
  • Text
Gamer.nl is vernieuwd. Dinsdag 24 maart lanceerden we Gamer.nl V6 bèta: een nieuw uiterlijk, een nieuw innerlijk, maar boven alles een voortzetting van alles waar Gamer.nl voor staat.

Webversie


 
Beste gamer,
Gamer.nl is vernieuwd. Dinsdag 24 maart lanceerden we Gamer.nl V6 bèta: een nieuw uiterlijk, een nieuw innerlijk, maar boven alles een voortzetting van alles waar Gamer.nl voor staat. Kom je kijken?
Met het ontwikkelen van V6 hadden we drie principes voor ogen: Gamer.nl moest strak, herkenbaar en klaar voor de toekomst zijn. Het resultaat is een website die voor trouwe bezoekers geen geheimen kent, maar qua leeservaring en navigatie stappen vooruit maakt. Op de frontpage hebben we dankzij een nieuw grid de mogelijkheid om onze artikelen alle aandacht te geven. En achter de schermen is het voor de redactie makkelijker geworden om content naar wens vorm te geven.
Met het nieuwe Gamer.nl verdwijnt de oude Gamer.nl-app. V6 is responsive ontworpen, wat betekent dat de website zich aanpast aan het platform waarop je hem bekijkt. Het laatste gamenieuws lees je dus nog steeds op je mobiel en tablet, via een voor jouw scherm geoptimaliseerde pagina. Maak een snelkoppeling van Gamer.nl, zet die op het thuisscherm van je mobiele apparaat en je bent altijd één tik op het scherm verwijderd van je favoriete gamewebsite.
We need you!
Gamer.nl V6 is nog in Bèta met hoofdletter B. Op het moment van schrijven pletten we bugs, polijsten we nieuwe functies en zetten we de technische afdeling constant aan het werk met de problemen die jullie tegenkomen en melden via bugreport@gamer.nl. Veel bezoekers kampen bijvoorbeeld nog met inlogproblemen; inloggen is in veel gevallen pas mogelijk na een wachtwoord-reset. Let goed op de spammap van je mailbox, want het kan zijn dat je nieuwe wachtwoord daar terechtkomt. Weet je niet meer welk mailadres je gebruikte op Gamer.nl, stuur dan even een mailtje naar redactie@gamer.nl met je username en een mailadres dat je wel gebruikt.
Ook zul je merken dat bepaalde features (tijdelijk) zijn verdwenen, zoals de Gamer.nl Top 100. Wil je die graag terug, of heb je andere ideeën die je graag op Gamer.nl wilt zien, laat dat dan weten via feedback@gamer.nl. Wij stellen alle feedback en bugmeldingen enorm op prijs. Samen met jullie maken we Gamer.nl beter, zodat we zo snel mogelijk die Bèta van de frontpage kunnen wissen.
Tot het zover is willen we je uitnodigen het nieuwe Gamer.nl te bezoeken, bewonderen en kritisch te bekijken. Dagelijks plaatsen we nieuwe artikelen, reviews van blockbusters en interessante indies op alle platformen, commentaar op ontwikkelingen in de industrie, hardwarerecensies, het laatste nieuws en de tofste prijsvragen. Lees bijvoorbeeld hoe Epic Valve achterna gaat, onze nieuwe serie Terug naar de toekomst, ons oordeel van Bloordborne, of maak kans op een 4K monitor.
We hopen je te zien op het nieuwe Gamer.nl!
Arthur van Vliet
Hoofdredacteur ad interim Gamer.nl

Share this newsletter on

Related newsletters

Gamer.nl

Categories: Consoles | Games Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019