Gamer.nl nieuwsbrief: Gamer.nl website van het jaar 2013?

5 years ago
  • Html
  • Text
Is de nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk de webversie! | Uitschrijven? Zie onder
Stem op Gamer.nl

We zijn erg blij te kunnen melden dat Gamer.nl is genomineerd bij de Website van het Jaar-verkiezing in de categorie games. We zijn erg blij met deze nominatie en we hopen natuurlijk ook te winnen!

Gamer.nl bestaat al bijna 15 jaar en deze nominatie is een mooie erkenning voor alle inzet die iedereen door de jaren heeft getoond. En we zijn ook blij dat de site al 15 jaar lang door een grote groep mensen dagelijks wordt bezocht. We hopen dat Gamer.nl ook jouw favoriete website is en we hopen dat je met ons de prijs in de wacht wil slepen.

We willen vragen te stemmen op Gamer.nl als jouw favoriete gamewebsite bij de verkiezing. Het kost maar een minuutje en bovendien maken mensen die hun stem achterlaten en activeren (let daar eventjes op) kans op verschillende mooie prijzen, zoals een HP Touch Laptop en waterproof Sony-Handycam. Als je stemt, maken we dus allemaal kans om te winnen, win-win!

De stempagina van Gamer.nl vind je via de link hieronder. Alvast ontzettend bedankt!

> www.websitevanhetjaar.nl/gamernl

Je stem uitbrengen kan tot en met 25 oktober.

Update voor Gamer.nl Android-app nu beschikbaar

Er is een nieuwe update beschikbaar voor de Android app van Gamer.nl. Door de update te downloaden, worden voortaan onder meer screenshots en video's in artikelen getoond.

De app draait al een tijdje mee en worden dagelijks druk gebruikt door heel veel mensen. Het was weer tijd voor een likje verf en we hebben ervoor gezorgd dat de app weer goed vooruit kan. Naast de screenshots- en videowijziging, is er ook een aanpassing aan de menubalk gedaan. Hierdoor wordt dit nu ook correct weergegeven op grotere telefoontoestellen.

Heb je de app nog niet? Download de app dan gratis vanuit de Google Play Store om altijd op de hoogte te blijven van het laatste gamenieuws. Daarnaast vind je in de app reviews van alle grote titels en verrassende achtergrondverhalen om je in te verdiepen. In de videosectie vind je de meest recente trailers en de Top 100 brengt je op de hoogte van de beste games die in dit kalenderjaar uit zijn gekomen op bijna gaan verschijnen.

Je vindt de gratis Android-app in de Google Play Store

Aan een update van de iOS-versie van de app wordt momenteel gewerkt.


Afmelden · Privacy - en cookiebeleid · Adverteren · Contact
© 2013 Sanoma Digital B.V. · Gamer.nl - Onderdeel Sanoma Media Netherlands Groep

Share this newsletter on

Related newsletters

Gamer.nl

Categories: Consoles | Games Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019