Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Går du i salgstanker?

 
 

Sommeren er på sit højeste, men det betyder ikke, at hverken vi eller markedet er gået på sommerferie. Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 20. august 2018, deltager du i konkurrencen om en iPad 2018 32GB til en værdi af 2.799 kr.

Se mere

Så mange værelser vil vi have

 
 

Når danskerne leder efter ny bolig, tegner der sig et helt tydeligt billede af, hvor mange værelser vi gerne vil have. Samtidig er der også en stigende interesse for en helt særlig type familiehuse.

Få de bedste tips

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

 
 

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips - og advarer om de værste.

Tilmeld køberkartotek

Ikke alt er, som du tror

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi ca. 1.700 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      71 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.