Foredrag | Workshops | Uddannelser

Kære (no,

Den seneste måned har været fyldt med aktivitet her hos os. Vi har haft intens undervisning på vores uddannelser, og vi havde en fantastisk aften, da psykoterapeut Lars Mygind besøgte os med foredraget 'Den Bevidste Krop'. Det var en skøn og lærerig aften, der bød på masser af spændende indsigter og gode grin💫

Næste oplevelse venter lige om hjørnet med foredraget 'Dit selvværd sidder i solar plexus', som psykoterapeut Dorte Trønninge afholder den 15. maj. Her vil Dorte dele ud af sin store viden om, hvordan man kan frigøre sig fra fysiske og mentale begrænsninger og opnå balance i livet. Du kan læse mere nedenfor👇

I denne uge er vores studerende fra uddannelsen til Integrativ Psykoterapeut på studietur til Rhodos🇬🇷 De bruger tiden på gruppe- og egenterapi, supervision og undervisning, mens de også nyder fællesskabet med både medstuderende og undervisere❤️

Studieturen er årets højdepunkt for mange af vores studerende, da den giver dem mulighed for fuld fordybelse. Det kan virkelig mærkes på både den personlige og faglige udvikling. Og så er det selvfølgelig skønt at kunne slappe af på stranden i 25 graders varme ☀️😎⛱ Vi nyder det😀

I dette nyhedsbrev finder du en lang række spændende arrangementer og uddannelser. Tag et kig nedenfor og lad dig inspirere. Vi har også et nyt, spændende foredrag om psykisk vold på programmet til efteråret🙂

De bedste hilsner,
Leif Braad
Psykoterapeut MPF, direktør og ejer af Life Academy


P.s. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 42 42 71 70 eller besvare denne e-mail, hvis du har spørgsmål til vores arrangementer.

 


 Foredrag, workshops og kurser

Stå stærkt i dig selv - introduktionskursus til personlig udvikling fra en psykoterapetuisk vinkel. Få indsigt i, hvad der skal til, for at du kan rykker dig til nye højder. Vi hjælper dig videre i din udvikling med nemme og praktiske redskaber fra den terapeutiske verden, som støtter og skaber effekt for både dig selv og dine omgivelser. 

Stå stærkt i dig selv
Dato
: 8. maj
Tidspunkt: 10.00–16.00
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 995 kr.


Køb billet

Obs. se flere datoer her

Dit selvværd sidder i solar plexus - foredrag med Dorte Trønninge. Til foredraget får du får indsigt i hvordan du kan frigøre dig fra smerter, gamle mønstre, begrænsninger og kickstarte din forandring til et liv i bedre balance. 

Dit selvværd sidder i solar plexus
Dato
: 15. maj
Tidspunkt: 19.00–21.00
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 249 kr.

Køb billet


Åben aften i familieopstilling - workshop med psykoterapeut Birgitte Lisbygd.  Til denne aften får du indsigt i, hvad der ligger skjult i dine relationer, så du får forståelse for nogle af de udfordringer og forhindringer, du har i dit liv.

Åben aften i familieopstilling
Dato
: 4. juni
Tidspunkt: 18.30–21.30
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 250 kr.

Køb billet


Nedbrydende kærlighed - psykisk vold foredrag med psykolog Signe M. Hegestand. Kom med til et spændende foredrag, hvor du får en unik indføring i emnet psykisk vold, af en af Danmarks førende ekspert på området, Signe M. Hegestand. Til foredraget får du indsigt i den faglige og personlige side af psykisk vold, samtidig med at du får anledning til at reflektere over dine egne kærligheds- og tilknytningsmønstre.a

Dato: 3. september
Tidspunkt: 18.30–20.30
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 249 kr.


Køb billet


Introduktionskursus i familieopstilling. For dig der vil lære at facilitere familieopstilling og have indsigt i familieopstilling som metoder til at skabe forståelse for nogle af de udfordringer og forhindringer som hæmmer gode relationer.

Dato: 7. – 8. september
Tidspunkt: 10.00–16.30
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 3.000 kr.

Køb billet




Uddannelser


Bliv uddannet Integrativ Psykoterapeut eller Integrativ Coach & Terapeut

Uddannelsesstart 19. september

Uddannelsen til Integrativ Psykoterapeut er for dig som er optaget af personlig udvikling og ønsker at hjælpe andre med livets udfordringer.

Med uddannelsen få du mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer, så du kan udfolde dit fulde potentiale som psykoterapeut og som menneske. Vores erfarne undervisere giver dig den nyeste viden om alt fra psykoterapi og coaching til kommunikation og udvikling. De er alle uddannede psykoterapeuter og har været igennem samme udvikling, som du også kommer igennem på uddannelsen.

Ved udgangen af 2. år bliver du eksamineret Integrativ Coach & Terapeut. Herefter kan du tage imod klienter i din egen praksis, mens du specialisere dig på 3. og 4. år.

Psykoterapeutuddannelsen er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Der er mulighed for bruttolønsordning.


Kom med til en spændende dag, hvor DU er studerende på psykoterapeutuddannelsen

Er du i tvivl, om en psykoterapeutuddannelse er det rigtige for dig? Så kom med til en introdag og bliv studerende for en dag.

På introdagen prøver du nogle af de teknikker og metoder, vi anvender på uddannelsen. Og så bliver du fortrolig med vores videnskabelige udgangspunkt. Det giver dig sikkerhed for at uddannelsen er det rigtige valg for dig.

Til introdagen vil du opleve:

  • At komme helt tæt på en underviser og de studerende
  • At få indsigt i det faglige niveau og vores videnskabelige udgangspunkt
  • Undervisningsformen og det fællesskab der er hos os

Datoer
13. maj
19. juni
19. august 

Tidspunkt
10.00–15.00

Sted
Life Academy Aarhus
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Pris
Gratis

Tilmeld introdagen


Vil du bare snuse til uddannelsen, så kom med til intromøde. Du skal kun bruge 2 timer.

Næste intromøde i Aarhus
28. maj 

Tidspunkt
16.00–18.30

Sted
Life Academy Aarhus
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Pris
Gratis

Tilmeld intromøde i Aarhus


Næste online intromøde
7. maj
10. juni 

Tidspunkt
16.00–18.00

Pris
Gratis

Når du har tilmeldt dig, får du et zoomlink til mødet.

Tilmeld online intromødet



Uddan dig til StressMentor eller StressCoach og gør en forskel

Stress betragtes ikke officielt som en sygdom eller anerkendt diagnose, og der findes ingen officiel definition af stress. Der er i stedet tale om en belastningstilstand, som er opstået på baggrund af biologiske, sociale og psykologiske faktorer🤦‍♀️🧠👥

På trods af, at det ikke betragtes som en sygdom eller diagnose, udgør stress et fortsat stigende folkesundhedsproblem. Fx viser undersøgelser at 500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet🤯

Der er altså tale om et stort problem, der både rammer den stressramte, familien, virksomheden og samfundet. Faktisk koster det en virksomhed op mod en million kroner at have en langtidssygemeldt medarbejder.

Derfor er det vigtigt at forebygge stress og det kan du hjælpe din arbejdsplads med som StressMentor eller StressCoach

  • ”Uddannelsen gav et godt og brugbart overblik over stress både på personligt og i organisationen.” /Susan Haahr
  • ”Jeg har fået virkelig mange brugbare teorier og modeller, som jeg helt klart vil bruge i organisationen især hos mine ledere” /Jette Klindt

Med en uddannelse som StressMentor vil du være i stand til at hjælpe stressramte mennesker. StressCoach er specielt til dig, der er professionel coach, terapeut eller på anden måde arbejder direkte med mennesker i din hverdag.

  • Uddannelsen til StressMentor varer 2x2 dage og alle kan deltage
  • StressCoach er en certificering der tager 1 dag. For at blive certificeret kræves der en relevant uddannelsesmæssig baggrund i coaching, terapi eller tilsvarende samt stressmentoruddannelsen.


Uddannelsesstart
11. september

Sted
Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Pris
StressMentor koster 12.000 kr.
StressCoach certificeringen koster 3.000 kr.
Der er mulighed for bruttolønsordning på både StressMentor og StressCoach

Læs mere om StressMentor og StressCoach



Bliv bedre til at få dit budskab frem – personligt og fagligt

Uddan dig til Topformidler

5 mdr. integrativ kommunikations- og formidlingsuddannelse til dig, der vil kommunikere på en klar og professionel måde.

Efter uddannelsen har du konkrete redskaber og teknikker som giver dig mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler.

Topformidler er for dig der vil kommunikere klart og tydeligt på dit arbejde fx som leder eller sælger. Eller dig der skal arbejde med formidling og undervisning på et højt fagligt niveau fx som foredragsholder.

Fakta

  • Uddannelsen foregår over cirka 5 måneder

  • Der undervises i 4 levels á 2 dages varighed

  • De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00

  • Der planlægges færdighedstræning i minimum 10 timer mellem de 4 levels

  • Du deltager i supervision 3 dage à 6 timer

  • Certificering er en enkelt dag

Uddannelsesstart
7. oktober

Sted
Life Academy Aarhus
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Pris
18.000 kr.
Der er mulighed for bruttolønsordning på uddannelsen til Topformidler.

Læs mere om Topformidleruddannelsen