Nieuwsbrief van 6-2-20 6:50:08
Online bekijken

...we krijgen het er warm van

Ventilatie met WTW zonder toevoerkanalen nu in elke woning mogelijk

Excellente lucht in huis zonder toevoerkanalen? Brink Climate Systems presenteert op de VSK het Multi Air Supply systeem; een nieuw ventilatiesysteem dat ventilatie met warmteterugwinning (WTW) nu in elke woning mogelijk maakt doordat toevoerkanalen achterwege kunnen worden gelaten. De basis van het Multi Air Supply systeem is een centraal balansventilatiesysteem met WTW, zoals de Flair van Brink.

ATAG Verwarming op de VSK 2020

Tijdens de VSK voor het eerst met drie merken: ATAG, Elco en Ariston. Elk merk heeft zijn eigen specifieke productmarktcombinatie, waarbij echter de gezamenlijke focus ligt op het reduceren van de wereldwijde CO2-uitstoot. Als primeur voor Elco in Nederland is de Thision®- en Trigon® L Plus te zien. Een wandhangend- en vloerstaand hoog vermogen verwarmingstoestel. Zowel vrijstaand als in cascade te plaatsen.

Iedere renovatie verdient een warme vloer

MAGNUM levert diverse vloerverwarmingssystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden. Twee daarvan kunnen zelfs in de muur worden verwerkt. De MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat. De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag of egalisatie meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is.

Zehnder Charleston; al 90 jaar de efficiënte allrounder

Ontdek de flexibiliteit in vorm, kleur en installatie. Keuze uit een uitgebreide modellenreeks en design dat je klant ook morgen nog mooi vindt. Snel en netjes te installeren. Zuinig en te combineren met toepassingen van de toekomst, zoals warmtepompen en lage temperatuursystemen. Geschikt voor badkamers, slaapkamers, woonkamers voor zowel nieuwbouw als renovatie toepassingen. Met de Zehnder Charleston kies je voor 90 jaar ervaring in warmtecomfort.

All-electric en waterstof oplossingen blikvangers op VSK

Voor Intergas is het een beetje een vreemde eend in de bijt, een CV-ketel die geen gas verstookt. Maar de Xource is een blikvanger op de stand. Intergas – de naam verraadt het al – is van oudsher een producent van gasgestookte cv-ketels. Daarvan wordt bij Xource, de nieuwe all-electric oplossing van Intergas, duidelijk van afgeweken.

Kennisdelen is essentieel voor ontwikkeling

De VSK 2020 (4 - 7 februari) biedt een platform voor kennisontwikkeling voor en met professionals installatietechniek. Caleffi staat als Kennispartner op de stand van ISSO. Wil je bijvoorbeeld meer weten over het nieuwste product DirtmagClean®, legionellapreventie, hybride installaties of oplossingen voor warmtenetten? Onder het genot van verse koffie kun je vragen stellen aan één van de Caleffi professionals.

Warmtepompen marktgids 2020

Wie is wie in de warmtepompensector? In deze gids staan alle belangrijke marktpartijen die actief zijn met betrekking tot warmtepompen in de woningbouw en utiliteit. De Marktgids bevat ook artikelen over de meest actuele trends qua markt, techniek en personeel in relatie tot warmtepompen. De Marktgids Warmtepompen 2020 is een waardevol hulpmiddel en presenteert partijen in de bouwkolom en (mede-) beslissers op het gebied van duurzame klimaatinstallaties een overzicht van de warmtepompmarkt.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.