Certificatie verplicht voor plaatsen, onderhouden en repareren
Gawalo
Online versie
Gasketelwet: definitie, verplichtingen en uitrol
Zodra de verplichtingen met betrekking tot de Gasketelwet in werking treden, moeten bedrijven en werknemers gecertificeerd zijn om cv-ketels, gashaarden en geisers te mogen plaatsen, onderhouden of repareren. Maar wat is de Gasketelwet precies en welke impact heeft dit op de installateur?
Lees verder >
Banner
Van groene daken naar slimme circulaire waterbeheerssystemen
Groene daken evolueren geleidelijk aan naar slimme circulaire waterbeheerssystemen die wateroverlast kunnen voorkomen.
Lees verder >
Elektrische stralingspanelen: waar wel, waar niet?
Er komen steeds meer elektrische stralingspanelen op de markt. Hoe pas je die het beste toe? En waar kies je beter voor iets anders?
Lees verder >
(advertorial)
alt
Vincent wil kennis maken!
We staan voor grote uitdagingen. We moeten duurzame woningen bouwen en het gasverbruik van bestaande woningen verminderen. Daarom is Vincent er. Vincent houdt niet van buiten, doet niet moeilijk en is kostenbewust. Vincent is de nieuwe naam in warmtepompen.
Legionella: belangrijke wijzigingen nieuwe Drinkwaterrichtlijn op komst
Minister Visser informeert in een kamerbrief de Kamer. Er zullen naar verwachting belangrijke wijzigingen in de nieuwe Drinkwaterrichtlijn worden opgenomen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Stille verwarmingsoplossing
Deze tweede generatie van LG's R32 Monobloc-serie levert verbeterde prestaties. Daarnaast is LG erin geslaagd om deze unit nóg stiller te maken. Dit sluit goed aan bij de gewijzigde geluidseisen in het bouwbesluit voor de toepassing van buiten opgestelde warmtepompen.
Top 20 installatiebedrijven 2021 bekend
In de lijst met 20 grootste installatiebedrijven staat Engie Services in 2021 voor de zesde keer op rij op de eerste plaats. Op positie twee en drie van deze Cobouw-lijst staan Spie Nederland en Croonwolter&dros.
Lees verder >
(advertorial)
alt
LETTERLIJK alles in huis
Heeft u vragen bij concrete bouwprojecten? Nood aan een vrijblijvend gesprek voor renovatie- of nieuwbouwprojecten? DUCO heeft als ventilatiespecialist ALLES in huis voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright