Nieuwsbrief van 12-12-19 7:00:24
Online bekijken

Gasloos wonen, infrarood wandverwarming, en meer...

Nieuwe P31+ kabelgoot kent alleen maar PLUSpunten

Het innovatieve P31+ kabelgootsysteem heeft diverse pluspunten waardoor de kabelgoten voortaan nog sneller en makkelijker geïnstalleerd kunnen worden. Goed nieuws: het nieuwe systeem is uitwisselbaar met de bestaande P31.

VELUX ACTIVE with NETATMO nu te bedienen met Google Home

Deze nieuwe connectie tussen VELUX ACTIVE en Google Assistant biedt gebruikers nog meer gemak en functionaliteiten en verbetert hun binnenklimaat en woonervaring nog verder middels eenvoudige bediening.

ETHERMA maakt van infraroodverwarming een waar kunststuk

Infraroodverwarming staat inmiddels sterk in de belangstelling door de energietransitie. Deze manier verwarmen spreekt aan dankzij een hoog comfort bij een lagere omgevingstemperatuur, waardoor er bespaard wordt op energie. Bij de LAVA infraroodpanelen speelt design een grote rol. ETHERMA komt nu met een glazen variant die ook bedrukt kan worden...

Een warmtepomp is geweldig... totdat je hem hoort

Merford levert een geluidreducerende oplossing in de vorm van een omkasting die uit onderhoudsvrij materiaal bestaat en een lange levensduur heeft. De omkasting beïnvloedt het functioneren van de warmtepomp niet; speciale geluiddempende lamellen in de omkasting zorgen voor de benodigde ventilatie.

Stap voor stap naar een volledig gasloze woning

Ventilatiefabrikant Duco koestert de ambitie om de woningvoorraad grondig te ‘vergroenen’. Vaak wordt er bij een renovatie gedacht: cv-ketel eruit en warmtepomp erin, klaar is Kees. Maar zo simpel is het vaak niet. Met de introductie van de ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco Hybride mikt Duco op gezinnen die hun woning stap voor stap verduurzamen tot een volledig gasloze woning.

Regelgeving voor geluid van warmtepompen

Met warmtepompen voldoen we veel makkelijker aan BENG, maar vaak maken ze teveel lawaai. Inmiddels is uit het grootschalig toepassen van warmtepomp dus een andere maatschappelijke ontwikkeling ontstaan, namelijk de behoefte om de geluidsoverlast aan banden te leggen.

Een douche-wc for every 'need'

De vernieuwde Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. De Sela is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.