WhatsApp fraude, Herfst in Brugge en tips voor een ruzie bestendig testament
Zin Magazine 12

Zin Magazine 12

Borstkankerprotretten, bedankdiner en nazomeren in Fins Lapland.
Zin
‘Ik wil leven, leven, leven!’
Gasthoofdredacteur Isa Hoes

Ze is aan het oogsten. Speelt weer de sterren van de hemel en is tevreden over haar moederschap. Actrice Isa Hoes (1967) sloot een nare ziekteperiode af door deel te nemen aan een intensief fitness programma. Dat gaf haar een geweldig lijf, maar vooral heel veel energie.  Ze is er weer.

Zin
Proef de stad met al je zintuigen
Herfst in Brugge

De herfst is wellicht het meest afwisselende jaargetijde en dat geldt ook voor het aanbod aan evenementen en activiteiten in cultuurstad Brugge. Waar het dit jaar draait om kunst, cultuur, natuur en overheerlijk eten. 

Zin
SeniorWeb & Zin
WhatsApp Fraude

Je hebt vast weleens (via via) verhalen gehoord van mensen die zijn opgelicht via WhatsApp. Hoe werkt deze vorm van online fraude en hoe voorkom je dat je slachtoffer wordt?

Zin
Voorkomen is beter dan...
Ruziebestendig testament?

Bij het afwikkelen van een nalatenschap komt veel kijken. Op praktisch, financieel en juridisch gebied, en bovenal emotioneel. Het laatste wat je wil is dat er ruzie ontstaat over de nalatenschap. Met deze vijf tips maak je je testament ruzie bestendig.

Zin
Zijn we collectief overprikkeld?
Tentoonstelling Prikkel

Waarom kampen zoveel mensen met burn-outklachten? Hoe verwerken ons brein en lichaam eigenlijk prikkels? Je ontdekt het tijdens de zintuiglijke tentoonstelling Prikkel, vol kunstwerken, video- en lichtinstallaties en een interactief lab.

Zin
Liefde overwint alles
Das Wunder der Heliane

De internationaal beroemde Nederlandse sopraan Annemarie Kremer vertolkt de hoofdrol in Korngolds groots opgezette Das Wunder der Heliane van de Nederlandse Reisopera. Een symbolische opera in drie bedrijven over een liefde die alles overwint. 

Zin
'Oma Helenka was een mythe geworden'
Anna van Suchtelen:

Helenka was een briljant student en wetenschapper in een tijd waarin dat voor een vrouw verre van vanzelfsprekend was. Haar kleindochter, schrijver en beeldend kunstenaar Anna van Suchtelen (1961), maakte van haar oma's ongelooflijke verhaal een boek.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden