+ Courgette recepten die blijven inspireren
delicious.
Gasthoofdredacteur Joris Bijdendijk deelt zijn favo soepen
Romige pindasoep met kokosmelk en kip

Nodig iedereen uit en deel een pan soep. Zoals deze pindasoep van Joris & Sam. De kip pekelen vraagt wat tijd maar verder is deze soep eenvoudig en te lekker met pindakaas, kouseband, sambal, kokosmelk en ketjap.

delicious.
Van salades tot cake
Courgette: de ultieme lijst als je inspiratie zoekt voor een bijpassend gerecht

Courgette is vaak een ‘go to’ groente en wij begrijpen wel waarom. Zó smaakvol én veelzijdig. Keuzestress? Wij helpen een handje met deze 37 verrukkelijke gerechten met courgette in de hoofdrol.

Advertorial
delicious.
100% biologisch en puur groentesap

Onze sapjes worden bereid met de slowjuicer en direct ingevroren in de shockvriezer. Hierdoor worden vitamines en mineralen optimaal bewaard. Een Sapje bevat 400 gram groente en vormt een gezonde aanvulling op je voeding. Ook te bestellen als detoxkuur.

40% korting op Sapje met code deli40

Nu te koop!
Joris Bijdendijk is gasthoofdredacteur

Niemand minder dan chef Joris Bijdendijk (RIJKS) is in september gasthoofdredacteur van delicious. En daarin krijg je alle facetten van hem te zien: Joris als kok, als familieman en Joris met een missie. Je ontdekt zijn signatuurrecepten van RIJKS, maar ook zijn favoriete ontbijtrecepten voor zondagochtend thuis met zijn gezin. Hij deelt zijn tips en tricks en zijn favoriete adressen in binnen- en buitenland. Hij deelt zijn passie, zijn verhaal…

Dit extra dikke bewaarnummer is nú overal te koop! Of bestel jouw delicious. en krijg 'm (binnen Nederland) zonder verzendkosten thuisgestuurd!

delicious.
delicious.
Om je vingers bij af te likken
Krabcurry met kokosrijst

Kook de krab met z'n schaal mee in de curry voor extra smaak. In het nieuwe nummer van delicious. deelt topchef Joris Bijdendijk zijn krabcurry recept met nigellazaad, slagroom en flink veel gember. 

delicious.
Rutger bakt
Rhum savarin met tropisch fruit

Onze artdirector wilde heel graag het recept voor een grote met rumsiroop doordrenkte savarin. Op Saint-Martin, het Franse deel van het eiland Sint Maarten at zij de lekkerste savarin ooit bij Villa Hibiscus. Rutger ging aan de slag met haar verzoek, en we kunnen je volmondig vertellen: het resultaat is overheerlijk!

delicious.
Hint: het is zoet en bevat bloem
Dit waren de populairste recepten op Instagram

Welke recepten vielen erg in de smaak op ons Instagram-account? Wat wil je absoluut niet gemist hebben? We sommen het even voor je op. Dit waren de populairste recepten op Instagram in augustus 2023.

delicious.
delicious. academy
Masterclass: Rutger bakt koekjes

De lekkerste koekjes leren bakken door bakkoning Rutger v/d Broek? Schrijf je dan nu in voor deze online masterclass op 26 september. Rutger gaat aan de slag met 3 soorten deeg: zetdeeg, wrijfdeeg & roerdeeg. Hiermee krijg je steeds weer een ander zelfgemaakt koekje.

delicious.
Zet vaker vette vis op tafel!
24 gezonde visrecepten

We mogen best wat vaker vette vis eten volgens de Hartstichting en het Voedingscentrum. Zij adviseren om zeker 1 keer per week een visje te bakken, grillen of van de staart te happen. Waarom juist vette vis zo gezond is?

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden