Gastronomisch genieten
van de Veluwse zomer

Lieve gasten,

Wat hebben wij al veel mooie zonnige dagen achter de rug. Dat smaakt naar meer! Kom volop met ons meegenieten van de Veluwse zomer met ons nieuwe Zomer Arrangement.

Begin uw verblijf met een bezoek aan de oude waterput en geniet daarna van een Rosé proeverij met onze sommelier in de tuin. Aansluitend ontvangen wij u voor een gastronomisch 4-gangen diner in ons restaurant of op het terras, gevolgd door een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

🌿 Combineer uw verblijf met een mooie fietstocht of wandeling door de omliggende natuur, of laat ons tickets voor u reserveren voor een bezoek aan het vernieuwde Paleis Het Loo.

Wanneer u twee nachten reserveert, ontvangt u van ons bovendien een mooie zomerkorting op uw 2e nacht. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
De familie Klosse en Béla Pálma - Hotel Manager
 
Zomer Arrangement

Een menu vol zomerse smaken

Onze chef Kevin Schlaman en zijn keukenteam hebben zich laten inspireren door de smaken van de zomer. Zo prijken er heerlijke nieuwe gerechten in onze restaurant, zoals:

Snoekbaars
buikspek / zuring / bosui / tomaat

Bospeen
gelakt / vadouvan / waterkers

Langoustine
courgette / mozzarella / jus

Reebok
zoete ui / doperwt / cantharellen / jus van plankton

Rabarber
wilde perzik / ijs van sparrentop / nougat

Ook in de zomerperiode is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur. Op vrijdag en zaterdag bent u ook van harte welkom voor een gastronomische lunch vanaf 13.00 uur. Bij mooi weer uiteraard op ons terras.
 
Restaurant reserveren

Heeft u het prachtig vernieuwde
Paleis het Loo al bezocht?

 
Na een jarenlange renovatie en verbouwing opende Paleis Het Loo onlangs weer haar deuren. Er is een prachtig nieuw museumgedeelte bij gekomen dat u niet wilt missen, evenals de paleistuin die er in deze periode prachtig bij ligt.

Met ons Paleis Het Loo arrangement combineert u uw bezoek aan het Paleis met een royale hotelovernachting en gastronomisch diner in ons hotel-restaurant. De Echoput is gelegen in de ‘achtertuin’ van Paleis Het Loo, midden in het Kroondomein, op slechts 5 minuten van de ingang van het Paleis.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2023 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven