Lief zijn voor jezelf, Zin mini-onderzoek en terug naar toen.....
Zin Magazine 3

Zin Magazine 3

De jeugd van tegenwoordig, wandelvakantie Bulgarije en 5 vragen aan Ans Markus
Zin
Exclusief voor Zin
Gedachten tussen vader en dochter van Veen

In corona tijd schreven ze elkaar over wat ze anders aan de keukentafel zouden hebben besproken. Prachtige verhalen waarvan Anne (1983) en haar vader Herman van Veen (1945) nu een boek hebben gemaakt.

Zin
Jouw mening telt
Zin mini-onderzoek

Mogen we 5 minuten van je tijd? In samenwerking met UNICEF verzamelen we ideeën voor gezonde snacktips voor (klein)kinderen. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening. Staat thuis de snoeptrommel standaard op tafel of verwen je je oogappels liever met een mandarijntje? We zijn benieuwd!

Zin
Zin & Seniorweb
Gegevens beveiligen

Wachtwoorden hebben we overal voor nodig maar soms drijven ze ons echt tot waanzin. Bijvoorbeeld als de website zegt dat er al een account is, maar je het wachtwoord niet meer weet. Ondanks de frustratie die ze soms opleveren, zijn wachtwoorden ontzettend belangrijk. Omdat we er onze gegevens mee beveiligen.

Zin
Meer zelfcompassie
7x lief zijn voor jezelf

Vergevingsgezindheid, mildheid, inlevingsvermogen, vriendelijkheid, tederheid, sympathie en welwillendheid. Compassie hangt samen met veel positieve kwaliteiten. Maar zelfmededogen. Accepteren wie je bent? Lief zijn voor jezelf. Je zegt het waarschijnlijk eerder of vaker tegen een vriendin dan tegen jezelf. 

Zin
Wij zijn van diamant
Grootste familiekroniek

Wij zijn fan van Alex Boogers. Hoe hij opklom uit een ongeletterd milieu en nu een van de beste en meest verkochte schrijvers van Nederland is, wow. Zijn nieuwste boek Wij zijn van diamant is een schitterend familie-epos, waarvan wij er maar liefst 5 mogen weggeven. 

Zin
Ongewoon buitengewoon
Insta-kunstenaar Michel Pederson

Onder de naam Miquel Marques Outsite maakt streetart kunstenaar Michael Pederson met veel fantasie gewone dingen, zoals een gat in de muur, een grauwe stoeprand of rioolbuis tot iets buitengewoons. 

Zin
Daar word je blij van
Lees Zin met korting!

Neem nu extra voordelig een abonnement op Zin Magazine. In deze levensfase weet je wat je waard bent. Je durft je te laten horen, kunt leiden, maar óók zorgen. Je verkent de wereld opnieuw. Zin, dat krijg je ervan! Profiteer van maar liefst 27% korting!

Zin
Terug naar toen
Het nieuws van 9 februari

Wat hebben PvdA, Aletta Jacobs, Anton Heyboer, de Rotterdamse metro hebben één ding gemeen? De datum van vandaag. Een overzicht van 7 historische gebeurtenissen die plaatsvonden op 9 februari. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden