Geef een mooi vooruitzicht cadeau voor moederdag, al vanaf € 25
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Bestel uw cadeaucard
De Bilderberg cadeaucard
Op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor moederdag? Verwen haar met een Bilderberg Cadeaucard. Zo geeft u haar een heerlijk vooruitzicht op een verblijf in één van onze gastvrije hotels. Kies zelf een bedrag of geef een verzorgd arrangement.
Bestel uw cadeaucard
Cadeaucard met waarde
€ 25 - € 500 
Bestel nu, boek later. De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij 11 Bilderberg hotels. Elk bedrag tussen € 25 en € 500 is mogelijk.
Bestel uw cadeaucard
Bestel uw arrangement
Cadeau Arrangement
€ 109
Met het Bilderberg Cadeau Arrangement Voor Twee geniet u van een overnachting inclusief ontbijt en welkomstdrankje. Geldig bij 11 Bilderberg hotels.
Bestel uw arrangement
Wij kijken uit naar uw komst

Binnenkort kunnen we weer genieten van klinkende glazen, luxe diners en vakanties. Onze medewerkers staan te popelen om u te ontvangen wanneer dit weer mag. Op afstand, maar altijd gastvrij. En met flexibiliteit, want een reservering van het flexibele tarief via Bilderberg.nl kan tot 24 uur voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.
Vijfdaagse minivakantie
Keuze uit 12 hotels | 4 nachten

U geniet in één van onze gastvrije Bilderberg hotels op de mooiste plekken van Nederland. Nu inclusief ontbijt en tweemaal een culinair diner.
vanaf € 217 p.p.
Boek nu
Bekijk alle Bilderberg arrangementen
Volg ons opFITinY