Unieke nieuwe product categorie
knm logo
Voor het eerst bij de Koninklijke Nederlandse Munt Goud en Zilverbaren
Bekijk en bestel

Geachte heer/mevrouw n Do,

Een unieke, nieuwe kans doet zich voor: u kunt nu puur goud en zilver kopen bij de Koninklijke Nederlandse Munt. Voor een tijdloos cadeau aan uzelf of een waardevol geschenk voor een ander: er is volop keuze in onze webshop. Bekijk hier al uw mogelijkheden!


Goud kopen bij de Koninklijke Nederlandse Munt

Voor het fijnste goud, met een gegarandeerde puurheid van 999,9 bent u hier op de juiste plek. U kunt kiezen uit verschillende goudbaren. Zo vindt u online een Goudbaar 1 ounce, verpakt in een transparante, beschermende case. In dezelfde case ontdek u bij ons ook de Goudbaar 10 gram, evenals de Goudbaar 5 gram. Voor de liefhebbers is er ook een Goudbaar 2,5 gram te koop.


Het perfecte geschenk? Dat is natuurlijk goud! Dit tijdloze en waardevolle cadeau is bij ons verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. De Goudbaar 1 gram ‘I Love You’ is perfect om uw liefde te tonen. En als verjaardagscadeau kunt u de Goudbaar 1 gram ‘Happy Birthday’ in onze webshop kopen. Tot slot is de Goudbaar 1 gram ‘Golden Goodness’ de ideale keuze als u zomaar iemand een gouden geschenk wilt geven.


Al deze goudbaren zijn verpakt in een luxe finecard in de kleuren zwart met goud. De goudbaren zelf hebben een prachtig, op en top Nederlands design en zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Ook goed om te weten: alle goudbaren zijn vrijgesteld van BTW!


Het puurste zilver kopen 

U kunt natuurlijk ook kiezen voor zilver. Het allerfijnste zilver, met een puurheid van 999,9, is bij ons verkrijgbaar. Bekijk de Zilverbaren 100 x 1 gram, verpakt in een speciale box. Of kies voor een box met Zilverbaren 20x 1 ounce. Liever goud in een speciale box? Bekijk de Goudbaren 32 x 1 gram!


De goud- en zilverbaren bij de Koninklijke Nederlandse Munt worden verkocht op basis van de huidige goud- en zilverprijs. Deze verandert iedere minuut op onze website en daardoor betaalt u altijd een eerlijke prijs. Vragen? Bekijk hier onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Ontdek Onze Premium Goudbaren
Bekijk en bestel
Ontdek Onze Premium Zilveren Baren
Bekijk en bestel

Volg ons

Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy Statement 

Trustpilot reviews