Geef je huis een metamorfose

1 year ago


Text only:

Met tips van een styliste Online versie 
 Zó geef je jouw huis een metamorfose
Het was een grote hit op de vt wonen&design beurs;
de LIVE Metamorfose-show waarin styliste Ellentine heel veel woonideeen en tips geeft om jouw interieur een opfrisser te geven. Gemist of nog eens terugkijken? De 4 afleveringen zijn online beschikbaar. Ook vind je hier de lijst van alle producten die voorbij komen én waar je ze kunt kopen. NU KIJKEN ► 
  
 Nieuw jaar, nieuwe kleur in huis
Spannend hè om kleur op je muren aan de slag te gaan. Met de gratis Flexa Visualizer App kun je nu gemakkelijk vooraf aan het schilderen live zien hoe een kleur op jouw muur staat. Kijk, dat is nou nog eens een handige uitvinding!
   Aan de slag met de slaapkamer
Grote kans dat we in deze wintermaanden meer tijd doorbrengen in bed. Hoe fijn is het om dan een mooie slaapkamer te hebben. In dit stappenplan tover je je slaapkamer om tot een ultieme relax-plek. 
  
 Terugblik vt wonen&design beurs
In het volgende nummer van vtwonen (ed.13) een gratis special over het vtwonen droomhuis op de vt wonen&design beurs. Een plek vol wooninspiratie en verrassende ideeën, handig om dat nog eens op een rijtje te hebben. 60 pagina's ideeën voor binnen en buiten. Vanaf dinsdag 20 december verkrijgbaar.
 
  
 NIEUW op TV: Verbouwen of verhuizen
In het nieuwe programma Verbouwen of Verhuizen helpt presentatrice Airen Mylene stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. Elke woensdag om 20:30 uur op NET 5. TIP voor als je zelf gaat verbouwen:
bekijk hier alle deelnemende (verbouw)partijen die op de vt wonen&design beurs stonden afgelopen najaar. Aflevering terugkijken ► 
  En? Wat vind je van deze e-mail?
Leuk
  
Kan beter, omdat
Binnenkijken bij
vtwonen
eigenhuis & interieur
wonen landelijkse stijl
stijlvol wonen
ariadne at homeBeursinformatie
vt wonen&designbeurs
tickets
laatste nieuws
informatie
Service
contact
FAQ
pers
afmelden
volg ons ook via: facebook | twitter | pinterest |
instagram
newsletter@newslettercollector.com | privacy- en cookiebeleid
© 2016 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Woonbeurs.nl

Categories: Garden | Terrace Home | House | Interior
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018