Met tips van een styliste
Online versie
 
Zó geef je jouw huis een metamorfose
Het was een grote hit op de vt wonen&design beurs;
de LIVE Metamorfose-show waarin styliste Ellentine heel veel woonideeen en tips geeft om jouw interieur een opfrisser te geven. Gemist of nog eens terugkijken? De 4 afleveringen zijn online beschikbaar. Ook vind je hier de lijst van alle producten die voorbij komen én waar je ze kunt kopen.
 
 
 
 
 
Nieuw jaar, nieuwe kleur in huis
Spannend hè om kleur op je muren aan de slag te gaan. Met de gratis Flexa Visualizer App kun je nu gemakkelijk vooraf aan het schilderen live zien hoe een kleur op jouw muur staat. Kijk, dat is nou nog eens een handige uitvinding!

 
 
 
Aan de slag met de slaapkamer
Grote kans dat we in deze wintermaanden meer tijd doorbrengen in bed. Hoe fijn is het om dan een mooie slaapkamer te hebben. In dit stappenplan tover je je slaapkamer om tot een ultieme relax-plek.
 
 
 
 
Terugblik vt wonen&design beurs
In het volgende nummer van vtwonen (ed.13) een gratis special over het vtwonen droomhuis op de vt wonen&design beurs. Een plek vol wooninspiratie en verrassende ideeën, handig om dat nog eens op een rijtje te hebben. 60 pagina's ideeën voor binnen en buiten. Vanaf dinsdag 20 december verkrijgbaar.
 
 
 
 
 
En? Wat vind je van deze e-mail?
Leuk Leuk    Kan beter, omdat Kan beter, omdat
volg ons ook via: facebook | twitter | pinterest | instagram

newsletter@newslettercollector.com | privacy- en cookiebeleid
© 2016 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep