Beste vrijheidsstrijder,

Bedankt voor jullie fantastische reacties op de show van gisteren. Je kunt hem hier bekijken.

Het ging over de mainstream alternatieve media. En ik had natuurlijk al verwacht dat er uiteenlopende reacties uit voort zouden vloeien. Wat mensen voornamelijk niet begrepen is dat ik zei dat ik NIET rechts ben. En natuurlijk betekent dat niet dat ik links ben, of nog erger, in het midden zit, in het grijze gebied.

Wat ik probeerde te zeggen is dat iedere keer dat je jezelf een label opplakt, je je eigen potentie en je eigen natuurlijke intelligentie en intuïtie beperkt.

Het is inmiddels overduidelijk dat het niet uitmaakt of links of rechts aan de macht is. De agenda wordt toch uitgerold. Dus waar het om gaat is dat wij zelf als mensheid gaan zien dat zeker niet één kant ons gaat verlossen van het kwaad.

Links en rechts, het is allemaal hetzelfde. Dat is echt lastig voor mensen om in te zien, omdat mensen graag hun hoop willen vestigen op één iemand waarvan ze denken dat die in hun gedachtegoed meegaat en zorgt voor de oplossing.

Als je dat loslaat zul je vrijheid ervaren en in die vrijheid hang je niet aan huidskleur, seksualiteit, of andere dingen waarmee ze ons uit elkaar willen spelen. We zijn allemaal mensen. We hebben een menselijke kracht en de grootste groep mensen ís goed! En daarom blijven we strijden en blijven we doorgaan, want we vertrouwen op onszelf. Maar geef jezelf geen label en wees vrij!

Dank voor jullie steun aan ons project. Het is zo belangrijk om het vrije geluid in de lucht te houden en dat kan ik alleen doen met jullie donaties. Hier zie je hoe je ons kunt helpen.

DANK en tot morgen!!

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven