Uw mening stellen wij zeer op prijs.
Bekijk de online versie van deze mailing.
Beste heer/mevrouw ,

Heeft u ooit van Building Holland gehoord?
Vorige week reisde iedere professional af naar de RAI Amsterdam voor de 3e editie van hét integrale event voor de bouw- en vastgoed: Building Holland. Dit jaar met een ongekend aantal van 175 standhouders en 9.021 bezoekers.

Wij hopen u volgend jaar ook te mogen begroeten.
We zijn erg benieuwd naar uw mening en willen u graag een paar vragen stellen. In ruil voor vijf minuten van uw kostbare tijd, verloten wij onder alle deelnemers 10 boeken van Marjet Rutten, een exclusieve rondleiding voor 10 personen door de fabriek van Ballast Nedam en 10 lidmaatschappen van Duurzaam Gebouwd (t.w.v. €495,-).
Zet u de datum voor Building Holland van volgend jaar alvast in uw agenda? Wij zien u graag op 11, 12 en 13 april 2017 weer in de RAI Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Het team van Building Holland
 
 
Building Holland
www.buildingholland.nl
T+31(0)85-273 59 70
Beekhuizenseweg 11
6881 AA Velp
Info@buildingholland.nl
 
 
 
RAI Amsterdam
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
 
 
De door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend voor deze evaluatie gebruikt worden. De resultaten van de vragen worden vertrouwelijk behandeld. De winactie is geldig van 30 maart 2016 tot 15 april 2016. De met de actie te winnen prijzen bestaan uit; tien boeken van Marjet Rutten, tien lidmaatschappen van Duurzaam Gebouwd en een exclusieve rondleiding voor tien personen door de fabriek van Ballast Nedam. Uiterlijk binnen vier weken na afloop van de actieperiode zal op basis van alle emailadressen de winnaars worden bepaald. De winnaars worden uiterlijk binnen één week na bekendwording persoonlijk op de hoogte gesteld op het door hun opgegeven e-mailadres. De winnaars hebben 5 werkdagen de tijd om te reageren. Mocht een winnaar niet reageren binnen deze periode dan vervalt het recht op de prijs en behoudt Building Holland het recht om een andere winnaar te selecteren. Deelnemer dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn en woonachtig te zijn in Nederland. De waarde van de prijzen wordt niet uitgekeerd in contanten en het recht op de prijzen kan niet worden overgedragen aan derden. De uitslag van de actie is bindend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wanneer u deelneemt aan een actie, geeft u Building Holland toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor marketing en promotionele doeleinden. Building Holland mag de verstrekte persoonsgegevens daarnaast in het kader van de bekendmaking van de winnaar vermelden via alle media.
Klik hier om u af te melden.