Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
24 april 2018
Geen extra handhaving op energiebesparing
 

Niet extra handhaving door gemeenten, maar informatieverplichtingen voor bedrijven moeten ervoor zorgen dat energiebesparing een flinke vlucht gaat nemen. Dat is een voorgenomen wijziging van het Activiteitenbesluit.

 
Lees meer
 
Helft van de mensen met financiële problemen laaggeletterd
 

De helft van de mensen die financiële problemen hebben, heeft moeite met lezen. Mensen met schulden begrijpen brieven en andere communicatie van instanties waarschijnlijk niet goed genoeg.

 
Lees meer
 
Advertorial
Vacature : Teammanager Informatiebeheer
 

We hebben een belangrijke opdracht en dus zoeken we een teammanager met (enige) ervaring binnen een gemeente. Wij gaan ervan uit dat je weet wat de ontwikkelingen zijn op het terrein van informatiebeheer en heldere ideeën hebt over hoe de digitale dienstverlening duurzaam ingericht kan worden. Heb je specifieke vragen? Schroom niet om de huidige interim-teammanager te bellen. Vraag hem gerust het hemd van het lijf. Zijn gegevens staan onderaan de advertentie.

 
Informatie en sollicitatie
Participatie jongeren zonder startkwalificatie blijft laag
 

De participatie van jongvolwassenen zonder startkwalificatie is ondanks alle inzet van beleid en uitvoering nog altijd laag. De kwetsbare groep komt nog steeds moeilijk aan het werk, concludeert het Toezicht Sociaal Domein (TSD).

 
Lees meer
 
Afbouwbeleid woonwagens niet langer toegestaan
 
Lees meer
 
Opinie | Waar is het lokaal democratisch toezicht op de politie?
 
Lees meer
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com