Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 15 maart 2018
Waarom hebben we eigenlijk weekend?

Wie verdient meer geld?

Wie verdient meer: een architect of een basisschoolleraar? Een chirurg of een burgemeester? Beyoncé of Lionel Messi? Test of jij weet wie het meeste geld binnenharkt.





De nieuwe Quest ligt weer in de winkel!

Kun je slapend rijk worden? Wie heeft er voordeel van aanbiedingen in de supermarkt? En hoe scheef zijn inkomens verdeeld? Je leest het in een bomvolle, nieuwe editie van Quest!

Met verder: een ode aan gluten, goudkoorts in Canada en waarom die chipszak leeg moet.

 



Raad jij de reclames?


Elke dag word je van alle kanten belaagd door reclames: op straat, op televisie, op je smartphone. Maar lang niet alle boodschappen blijven je bij. Herken jij ze allemaal? Test het hier!



 



Hoeveel water gebruik je op een dag?

Water voor de douche, toilet, handen wassen, drinken, koken… Dat tikt behoorlijk aan!



 





Wat verdwijnt er allemaal als er geen bijen meer zijn?

Er doen allerlei spookverhalen de ronde over de gevolgen van het uitsterven van bijen. Betekent dit het einde van de mens? Of loopt het zo’n vaart niet?




 





Geen gezeik, slapend rijk? - Blendle

Rijk worden terwijl je slaapt, wie wil dat nou niet? Er is zelfs een term voor: ‘passive income’. Maar kan dat echt, of is dat alleen in je dromen mogelijk?




 



6x Quest voor 25 euro!


Wil jij geen editie van Quest meer missen? Dat kan nu met superkorting! Voor een half jaar Quest betaal je nu namelijk slechts 25 euro. Dus abonneer je snel en wordt elke maand op een leuke manier wijzer!