12 november 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Geen rode pakketten meer voor wehkamp
[Nieuws] Vanaf volgend jaar zal wehkamp zijn producten duurzamer verpakken. De webshop meldt dat het hiermee zijn CO2-uitstoot wil verminderen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Winkeliers: vervroeg btw-heffing op goedkope Chinese pakketjes
[Nieuws] INretail heeft een brief gestuurd aan de Tweede Kamer waarin wordt gepleit voor een vervroegde invoering van btw-heffing op goedkope bestellingen uit China.
twitter facebook linkedin
lees verder
Brand of Retailer in Fashion & Lifestyle? Kom naar World of Commerce!
[Advertorial] Dit event, bomvol actuele kennis en inspirerende klantcases is gericht op jou als ondernemer, IT'er of marketeer in Fashion- & Lifestyle. We nemen je mee langs succesverhalen en lessons-learned van branchegenoten en we sluiten af met een spectaculaire sessie door neuropsycholoog Erik Scherder en pianist Jan Vayne. Daarbij bieden we volop tijd en een top entourage om branchegenoten te ontmoeten.
image
image
Deliveroo start afhaaldienst in Amsterdam
[Nieuws] Vanaf vandaag kunnen mensen in Amsterdam eten via Deliveroo bestellen en het vervolgens afhalen. Klanten zouden hiermee geld en tijd besparen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Alibaba verbreekt weer zijn eigen Singles' Day-record
[Nieuws] E-commerce gigant en uitvinder van Singles' Day Alibaba heeft dit jaar voor meer dan 38 miljard dollar aan producten op de koopfeestdag verkocht.
twitter facebook linkedin
lees verder
Winnaars Shopping Awards dit jaar bepaald door consumenten én vakexperts
[Advertorial] Dit jaar zijn de Shopping Awards, dé online retailawards, vernieuwd! In de nieuwe opzet worden de winnaars bepaald door de stem van de consument én het oordeel van vakexperts. Professionals met minimaal 3 jaar ervaring in de e-commercebranche wordt gevraagd een oordeel te vellen in de maand februari. Vakprijzen blijven worden beoordeeld door een vakjury.
image
image
Leverancier slimme pakketbussen Mypo failliet
[Nieuws] Mypo, een leverancier die slimme pakketbussen maakt, is afgelopen week failliet verklaard. Het bedrijf werd vier jaar geleden opgericht.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bouwmaat: stoere dingen doen met data
[Advertorial] Bouwmaat biedt de persoonlijke aandacht voor hun klant, de vakman, nu ook online aan. De klantervaring wordt op steeds meer plekken dynamisch aangepast aan de unieke wensen van hun klant. Hoe breng je een complexe datastructuur vanuit meerdere bronnen samen om deze real-time te combineren tot een persoonlijk aanbod? Kom erachter hoe zij dit doen tijdens het Data Driven Commerce Event op 13 feb.
image
image
Takeaway gaat maaltijden in stadions bezorgen tijdens EK voetbal
[Nieuws] Maaltijdbezorger Takeaway gaat tijdens het Europees Kampioenschap voetbal volgend jaar maaltijden bezorgen in de stadions.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Sanitairwinkel breidt dc uit
[Nieuws] Sanitairwinkel zal in het derde kwartaal van volgend jaar 13.000 vierkante meter van een nieuw te bouwen distributiecentrum van in totaal 55.000 vierkante meter gaan huren.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Takeaway vraagt meer geld voor bezorging Scoober
[Nieuws] De dienst, die gebruikt wordt door restaurants die geen eigen bezorgers hebben, is op sommige momenten zo populair dat er capaciteitsproblemen ontstaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.