FVD strijdt op alle fronten. In het parlement en erbuiten. Ook tijdens de zomermaanden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

INTERVIEW

Gideon van Meijeren: "De Nederlandse democratie? Eén en al schijn."

Deze week was Gideon van Meijeren te gast bij Café Weltschmerz, waar hij met Erik van der Horst uitgebreid in gesprek ging over de staat van de Nederlandse democratie - een gesprek waarin hij aan de hand van concrete voorbeelden uitlegt op welke punten onze democratie disfunctioneert. De consequenties zijn enorm. Kunnen we überhaupt nog wel spreken van een democratie?

Bekijk het hele gesprek

KAMERVRAGEN

Geheim wurgcontract van Pfizer uitgelekt

Deze week lekten de geheime contracten uit die Albanië en Brazilië met de farmaceutische reus Pfizer hebben afgesloten voor de levering van “vaccins”. FVD heeft de contracten grondig bestudeerd. De inhoud is schokkend. De langetermijneffecten blijken onbekend. En Pfizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Belastingbetalers staan garant voor schadeclaims van het grootste medische experiment uit de geschiedenis. Heeft Nederland ook voor deze voor deze voorwaarden getekend?

Lees meer

EVENT

BBQ met FVD in Slijk-Ewijk

Op zondag 8 augustus organiseert FVD een barbecue in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 14:00 heten we u welkom op het strand in Slijk-Ewijk. Het gaat om een zogeheten Dutch BBQ, wat inhoudt dat een ieder zijn eigen eten, drinken en spullen meeneemt. Twijfel niet om uw vrienden, familie en collega's uit te nodigen. Het is op het strand van een grote plas, dus er is plaats voor iedereen! Meld u van tevoren aan via deze link. Tot dan!

Meer informatie

TERUGBLIK

De Vrijheidskaravaan was in Tilburg!

Afgelopen donderdag kwamen we in Tilburg bijeen om het te hebben over de toekomst. Partijleider Thierry Baudet en andere FVD-volksvertegenwoordigers gingen met u in gesprek. Er zit verandering in de lucht. Mensen laten zich niet langer misleiden door het corona-narratief van de overheid en gevestigde media. Europeanen gaan massaal de straat op om te demonstreren tegen de totalitaire maatschappij waar we onvermijdelijk op afstevenen. Ook Tilburg was in groten getale op de been!

De bevrijdingsgolf!
Word lid!

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden