Dit was de week van FVD:

FVD is fundamenteel tegen vaccinatiepaspoort
Een EU-vaccinatiepaspoort leidt indirect tot vaccinatiedwang – iets waar het kabinet zogenaamd tegen was. Daar komt de totalitaire quarantaineverplichting nog bovenop. Kersvers Kamerlid Pepijn van Houwelingen diende moties in om deze dwalingen te stoppen – tevergeefs. Alleen FVD staat voor uw vrijheid.

Wybren van Haga houdt vlammend betoog
Niemand gelooft werkelijk nog dat de maatregelen nut hebben - ook de gezagsdragers zelf niet meer. Ze houden zich er immers zelf ook niet aan. Toch blijven ze ons vrijheidsbeperkingen opleggen. We moeten hiermee stoppen! Wybren van Haga confronteert Rutte en De Jonge. Bekijk het hier!

Gideon van Meijeren: Grapperhaus greep te laat in
Al ruim 10 jaar worden er Nederlandse burgers bespioneerd met nepaccounts van de NCTV, terwijl de juridische basis daarvoor niet deugt. Maar Grapperhaus grijpt pas in als het negatieve pers begint op te leveren. FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren wijst hem terecht!

Maak Friese referenda mogelijk!
Steun het Friese referendum! De drempels voor een referendum in Friesland zijn veel te hoog. Hierdoor heeft er nog nooit eentje plaats kunnen vinden. FVD wil hier verandering in brengen. Woont u in Friesland? Ga dan naar https://referendumvoorfriesland.nl en steun ons initiatief!

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet



FVD

Forum voor Democratie

Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.