Coincard met NFT en uniek kampioensshirt in Zilver
knm logo
Nieuwe Feyenoord verzamelitems
Bekijk en bestel

Beste meneer/ mevrouw Do

Al 16 landskampioenschappen, maar misschien is die eerste wel het allermooist… 1924 is het jaar dat Feyenoord voor het eerst landskampioen wordt: heel Rotterdam loopt uit om het succes te vieren. Het blijkt de definitieve doorbraak van de arbeidersclub, die 100 jaar later stevig in het DNA zit van duizenden fans binnen én buiten Rotterdam. De ultieme herinnering aan dit eerste kampioenschap is nu in Zilver gegoten en met de hand geëmailleerd in de kleuren van de club: het zeer gelimiteerde Feyenoord Kampioensshirt 1924 in Zilver is nu te bestellen!


Ontdek uw gratis digitale extra: Feyenoord penning mét NFT

Daar blijft het niet bij, want naast het eerste kampioenschap viert Feyenoord nog een jubileum. En bij de Koninklijke Nederlandse Munt vieren wij dit graag mee met een bijzondere uitgifte. De speciale Feyenoord penning in coincard richt zich op zowel het eerste kampioenschap van 100 jaar geleden, als op de allereerste UEFA Cup winst als Nederlandse club in 1974, 50 jaar geleden. Deze jubilea komen samen in een bijzondere coincard. Als extra krijgt u een gratis NFT bij uw coincard, welke u eenvoudig kunt ontdekken door de QR-code te scannen. In de verpakking staat alle uitleg die u nodig heeft. 


Met vier verschillende NFT’s komen verleden en heden samen en kunt u uw digitale collectie nog verder uitbreiden. Ontdek de nieuwe Feyenoord uitgiften nu op onze website!


P.S. De Eerste Dag Uitgifte van het KNRM 200 Jaar Vijfje was alleen te bestellen op de dag van de ceremoniële Eerste Slag op 25 tot 26 april 2024. De definitieve oplage is vastgelegd op 2.884 stuks.

Feyenoord penning in coincard
Bekijk en bestel
Feyenoord Kampioensshirt 1924 in Zilver
Bekijk en bestel
NFT's bij KNM
Meer informatie

Volg ons

Gegevens wijzigen  Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy        Voorwaarden

Trustpilot reviews