Ride to work with Honda Bekijk deze e-mail in de browser
Ride to work met Honda
Na de zomer weer terug aan het werk én terug de file in? Liever niet! Er zijn veel voordelen aan motorrijden, en relaxed tussen de files door manoeuvreren staat bovenaan ons lijstje. Honda heeft een uitgebreid aanbod motoren die zich uitstekend lenen voor het dagelijkse woon-werkverkeer.
GEEN ZIN IN DE FILE?
Honda Forza 125
     
Kies dan voor een oplossing die niet alleen handig, maar ook fun is. Honda heeft acht scooters in het gamma, waaronder de sportieve Forza 125 en de SH125i, een van Europa's meest populaire modellen. Met zijn grote wielen, zuinigheid en comfort een perfecte partner voor het drukke stadsverkeer. Of kies voor ons paradepaardje, Honda's unieke motorscooter X-ADV. Wendbaar, snel en comfortabel in de stad én op de snelweg.
     
Link CHECK ONS SCOOTER AANBOD
     
Maar ook onze zwaardere motoren lenen zich prima voor de dagelijkse rit naar het werk. Combineer het nuttige met het aangename en geniet van de veelzijdigheid en duurzaamheid waar Honda motoren om bekendstaan. Of je nu kiest voor de stoere Africa Twin, onze zware jongen VFR1200X Crosstourer of de A2-motor CB500X, je rijdt lachend langs de rest van werkend Nederland.
     
Link CHECK ONS MOTOR AANBOD
Honda Africa Twin CRF1000L
Type R Lap
     
ONTSPANNEN DOOR DE FILE MET DCT
     
Ervaar onderweg alle vrijheid dankzij Dual Clutch Transmission, Honda's unieke, geautomatiseerde koppelings- en versnellingssysteem. Voor de perfecte combinatie van het directe acceleratiegevoel van een handmatige transmissie en het gebruiksgemak van een automatische versnellingsbak. Geniet van de rit en laat het schakelen aan DCT over!
     
Link MEER OVER DCT
FOLLOW US ON...
U ontvangt deze mail omdat u heeft aangegeven commerciële emails van de titels van New Skool Media en derden te willen ontvangen. Klik hier om u af te melden