Geer en Goor samen in de Ziggo Dome

5 years ago
  • Html
  • Text
 
 
De Kwakel, | Stuur naar een vriend | Bekijk online
 

Gordon verzorgt gastoptreden bij LEKKER-concerten van Gerard Joling

Gerard Joling is hard op weg met zijn LEKKER-concerten het publiek een absolute top avond te bezorgen. Na eerder de zusjes Maywood na 18 jaar te herenigen op zijn podium, trakteert Gerard het publiek nu op een optreden van niemand minder dan Gordon. De heren zijn momenteel druk bezig met hun nieuwe programma ‘Geer &Goor: Effe geen cent te makken’ en het is inmiddels al meer dan 5 jaar gelden dat deze showbizz vrienden samen op het podium stonden, nu zullen ze dus ook weer samen optreden in de Ziggo Dome! De LEKKER-concerten vinden plaats op 11 en 12 oktober 2013 in Amsterdam.

 

Gerard schittert en straalt in oktober dus lekker twee avonden in de Ziggo Dome. Solo én samen met bijzondere gastartiesten. Wij hebben inmiddels al een tipje van de sluier op kunnen lichten. LEKKER staat voor een show bomvol hits en muzikale hoogtepunten. Lekker genieten - en fans laten genieten - is ‘very important’ voor Gerard. De LEKKER VIP-arrangementen die ook via de website van Gerard verkrijgbaar zijn, bevatten dan ook veel extra lekkers. Één van de LEKKER VIP-arrangementen heet zelfs ‘eat and greet’ met Gerard! Vooraf lekker dineren en na afloop samen met Gerard op de afterparty!

Naast de beste plaatsen bieden alle LEKKER VIP-arrangementen vroege toegang tot de Ziggo Dome via een speciale LEKKER VIP-entree, gegarandeerde parkeerruimte en de nodige dorstlessers. Alsof dat nog niet lekker genoeg is, mag je – last but not least - na de show ook nog lekker los op de afterparty. Dus vergeet less is more en ga lekker voor meer!

Tickets voor de LEKKER-concerten op 11 en 12 oktober in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar via het officiële verkooppunt See Tickets op www.seetickets.nl of via 0900-100 10 30 (€ 0.45 p/m). Meer informatie over de concerten i s te vinden op www.gerardjoling.nl.

Ook de webshop van Gerard staat al helemaal in het teken van LEKKER! Kijk op de website voor de nieuwste artikelen! 

Volg jij Gerard al op Social Media?
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019