Nieuwsbrief van 17-10-17 6:51:00
Online bekijken

Geïsoleerde spiraaldeuren en turbodeuren voor de industrie 

Geïsoleerde spiraaldeuren en turbodeuren voor de industrie 

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Snelloopdeuren van EFAFLEX bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s. Doordat het deurblad wordt opgerold via de spiraaltechniek in plaats van op een as, zorgt deze constructie voor hoge openingssnelheden. 

Merford stalen buitendeuren: hoe complexe deuren ook mooi kunnen zijn

Wanneer men aan stalen buitendeuren denkt, ziet men vaak een robuuste, industriële deur voor zich. Behalve dat deze deuren aan een combinatie van verschillende gestelde eisen kunnen voldoen, zijn ze prima in te passen in het gevelbeeld van ieder pand. 

Klimaatbeheersing, energiebesparing en veiligheid: zo profiteert u van een snelle overheaddeur

Een snelle overheaddeur opent ­– inderdaad, extreem snel. Met een opensnelheid van één meter per seconde voorkomt u dat invloeden van buitenaf binnenkomen. Denk aan wind en tocht. Zo garandeert u een comfortabel én goed gereguleerd binnenklimaat, en bespaart u op energiekosten. Bovendien is het veiliger voor werknemers en goederen. Meer weten over de voordelen voor uw business?

Metacon voegt nieuwe brandwerende overheaddeur toe aan productaanbod

Metacon heeft een nieuw type brandwerende overheaddeur  ontwikkeld en succesvol laten testen. Het gaat om de METACON OHD ECO EI(1) 60 / EW 60. Het productaanbod van Metacon zal met deze deur worden uitgebreid. De maximaal leverbare dagmaten zijn 6675 x 5400 mm met een maximale oppervlakte van 24m2. 

Slijtvaste en betrouwbare inbraakwerende deuren van Heinen zorgen voor veilig gevoel 

De inbraakweerstandtests met succes doorstaan is goed, maar Heinen presteert nog beter. De Heinen-deuren zijn, op basis van onafhankelijke testen volgens de Europese normering (EN 1191, EN1192), de beste in hun soort wat betreft slijtvastheid en betrouwbaarheid & door de unieke geschroefde constructie is de Heinen-deur uitermate geschikt voor intensief gebruik. 

Renovatie van uw gevel: oude bedrijfsdeur versus nieuwe Compact vouwdeur

De Compact vouwdeur, een unieke bedrijfsdeur waarbij de voordelen van de verschillende typen bedrijfsdeuren met elkaar zijn gecombineerd in één systeem. Er zijn legio redenen om een oude bedrijfsdeur te vervangen, een daarvan kan zijn dat u een energiebesparing wilt realiseren , een andere reden kan zijn dat u uw bedrijfspand wilt verfraaien.

Download de gratis white paper "Rolluiken, rolhekken en schaarhekken"

Rolluiken, rolhekken en schaarhekken zijn beweegbare constructies ter afsluiting van min of meer open geveldelen zoals ramen, deuren, portieken, galerijen en doorgangen.
De afsluitingen dienen in de eerste plaats als beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Kom meer te weten over het onderwerp en download de white paper.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.