Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
29 december 2020
Corona: informatie en maatregelen
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Van 15 december tot en met in ieder geval 19 januari geldt de strengste lockdown tot nu toe. Meer informatie vind je op www.rijksoverheid.nl.
Beste mensen,

De decembermaand wordt dit jaar anders ingevuld dan dat we gewend zijn. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met het coronavirus waar we allemaal last van hebben. Voor oudejaarsavond betekent dat we te maken hebben met een vuurwerkverbod. Ik wil jullie daarom verzoeken om jullie echt aan de maatregelen te houden en daarbij ook echt te letten op uw kinderen dat ook zij zich aan die maatregelen houden en niet met vuurwerk in de weer zijn. Ik weet het is minder leuk, maar het is gewoon even nodig. Ik wens u daar heel veel succes bij en uiteraard een hele prettige oudejaarsavond, want anders hoeft niet minder leuk te zijn, heel veel gezondheid en een fantastisch 2021.

Met vriendelijke groet, Ronald van Meygaarden Burgemeester van Boxtel
Kerstboominzameling voor kinderen
In 2021 zamelen we weer kerstbomen in om te composteren. Op woensdagmiddag 13 januari tussen 13.30 en 15.30 uur wachten medewerkers van de gemeente op 15 plaatsen in Boxtel, Lennisheuvel, Liempde en Esch op de kerstbomen die uit de directe woonomgeving worden gebracht. Je krijgt per kerstboom 50 eurocent. Wil je meer dan 50 kerstbomen brengen? Meld je dan aan door op tijd te bellen naar het Servicepunt Openbare Ruimte via (0411) 65 59 44. Wij komen de kerstbomen dan bij je thuis ophalen. Een leuke groene klus om het nieuwe jaar mee te starten!

Meer informatie
Welkom Esch!
In 2017 konden alle inwoners van Esch aangeven of de gemeente Haaren zelfstandig bleef of niet. De meerderheid van alle inwoners van gemeente Haaren koos toen voor een opsplitsing. Nu drie jaar later is het (bijna) zover. Het dorp Esch komt vanaf 1 januari 2021 bij gemeente Boxtel. Wij willen aan de inwoners van Esch laten weten wat er verandert en wat wij doen voor onze inwoners. Hiervoor is de pagina www.boxtel.nl/welkomesch gemaakt.

Meer informatie
Burgerzaken is rond de feestdagen een paar dagen gesloten
Burgerzaken is tot en met 3 januari. Het is niet mogelijk om producten aan te vragen of af te geven wanneer het gesloten is. Dit geldt voor alle producten. Vanaf 4 januari 2021 is dit wel weer mogelijk. Let op: bij burgerzaken moet u altijd een afspraak maken.
 
Geboorteaangifte en aangifte van overlijden
Voor geboorteaangifte en aangifte van overlijden kun je wel terecht. Je maakt een afspraak door te bellen naar (0411) 65 59 11.
Openingstijden van het gemeentehuis
In verband met de feestdagen is het gemeentehuis gesloten op vrijdag 1 januari 2021.

De openingstijden van het gemeentehuis vind je hier.
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten