Bekijk onze beste cadeaus online
knm logo
Jaarset Nederland 2024 BU-kwaliteit
Bekijk en bestel

Geachte,

Wist u dat over minder dan vier maanden het EK Voetbal in Duitsland alweer van start gaat? En niet kort daarna beginnen de Olympische Spelen in Parijs. Een goede voorbereiding op alle wedstrijden is natuurlijk van belang, maar we kunnen ons land altijd een steuntje in de rug geven met het nieuwe Geluksdubbeltje 2024! 


Deze munt is nu al een van onze meest geliefde uitgiften van dit jaar, en wij begrijpen wel waarom: wie kan er nu geen geluk gebruiken? Voor een ander of voor uzelf is dit de ultieme geluksbrenger. 


Ontdek het meest persoonlijke cadeau voor de muntenverzamelaar 
Het Geluksdubbeltje is de perfecte manier om iemand een hart onder de riem te steken of wat geluk toe te wensen. Maar dat geldt natuurlijk ook voor onze Jaarset Nederland 2024 BU-kwaliteit. Deze set is de perfecte manier om een mooi moment in 2024 te vieren. Geef uw kersverse kleinkind zijn of haar allereerste munten cadeau! Of schenk deze glanzende muntset als symbool voor een unieke mijlpaal, zoals een bijzondere verjaardag of een trouwdag. Zo bent u verzekerd van een cadeau met een persoonlijk tintje. De Jaarset kunt u hier bestellen! 

Let op!

Om te blijven verbeteren en ervoor te zorgen dat u onze nieuwsbrief zo goed mogelijk ontvangt, stappen wij over naar een nieuwe email-tool. Hierdoor kan het voorkomen dat u de mails van de Koninklijke Nederlandse Munt enkele dagen later ontvangt dan normaal. Dit zal ongeveer 3 weken duren. In deze periode zijn er geen lanceringen en zult u geen nieuwe producten missen.

Jaarset Nederland 2024 BU-kwaliteit
Bekijk en bestel
Geluksdubbeltje 2024
Bekijk en bestel

Volg ons

Gegevens wijzigen  Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy        Voorwaarden