Arnhemse jongeren gaan gemeente adviseren
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
21 juni 2024
ArnhemMail
Twee personen vullen een formulier in
De gemeente wil voorkomen dat geldzorgen van inwoners met een uitkering of een andere vorm van bijstand erger worden door toedoen van de gemeente zelf. Daarom neemt de gemeente een aantal stappen om nog socialer om te gaan met de schulden die ontstaan doordat inwoners teveel bijstand hebben ontvangen. Zo heeft de gemeente ook in haar rol als schuldeiser meer oog voor de bestaanszekerheid van de Arnhemmers.
Lees verder Pijl
Vier leden van de Jongerenraad026 met wethouder Nermina Kundić. Van links naar rechts: Kathy ‘t Jong, wethouder Nermina Kundić, Lucas Bergman, Aisha Kallon en Lisa Teering
Arnhem krijgt een speciale jongerenraad. De Jongerenraad026 gaat meedenken en adviseren over het beleid van de gemeente. Deze week lichtten 3 initiatiefnemers hun plannen en ambities toe aan de raadsleden.
Lees verder Pijl
Splitsing voetpad Onderlangs en Utrechtseweg
De rechter heeft de gemeente gelijk gegeven in een zaak tegen een projectontwikkelaar die illegaal bomen heeft gekapt. Op de stuwwal tussen Onderlangs en de Utrechtseweg werden tientallen historische bomen gekapt zonder vergunning.
Lees verder Pijl
Wietplant
In Nederland wordt de verkoop van cannabis in coffeeshops onder strenge voorwaarden gedoogd. Arnhem is aangewezen als 1 van de 10 deelnemende gemeenten aan het experiment gesloten coffeeshopketen. Het experiment is op maandag 17 juni 2024 gestart.
Lees verder Pijl
Wielrenner fietst vanuit de Grote Markt richting de Rijnkade
Op zondag 23 juni is in Arnhem het NK Wielrennen. Voor de veiligheid van omwonenden en rijders zijn er een aantal wegen (deels) afgesloten voor fiets- en autoverkeer op zondag vanaf 09.30 tot 17.30 uur. Let dus op als u met de auto komt. 
Lees meer Pijl
Een verkeersbord, driehoek met een rode rand en een wegwerker erop.
Er vinden veel wegwerkzaamheden plaats in en rondom Arnhem. Deze vernieuwingen zijn hard nodig. Kijk voordat u de weg op gaat op arnhem.nl/wegwerkzaamheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Lees verder Pijl
Logo wij werken voor Arnhem.
We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:
 
Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Algemeen