van 31 juli 2020

'Wie sjoën os Limburg is'. Met deze boodschap geven de gemeenten van de regio, Waterschap en WML het startschot om iedereen in Zuid-Limburg bewust te maken van de gevolgen van klimaatverandering op onze waterhuishouding. Het doel is inwoners aan te sporen zelf eenvoudige maatregelen te nemen om overlast te voorkomen. Om u op weg te helpen, valt komende week een bosje bloemen op de mat.

Breng eens een bezoekje aan Ut Zaelke van Bunde Nu Samen. Voor een kopje koffie of thee of een praatje. Of neem deel aan een van de vele activiteiten in Ut Zaelke.  U bent van harte welkom. Kijk op onze website voor meer informatie.

Balk gooien, bandenwerpen, touwtrekken en meer challenges... Donderdag 6, 13 en 20 augustus organiseren de straatcoaches van Trajekt de Highland Games Meerssen. Speciaal voor jongeren vanaf 16 jaar en ouder. Geef je wel van te voren op. 

Er staan twee openluchtfilms gepland in het Proosdijpark in Meerssen. Aanstaande zaterdag draait de film 'Philomena' en zaterdag 8 augustus de film 'Bienvenue chez les Ch'tis'. De films beginnen 21.15 uur. De openluchtfilms gaan alleen door bij goed weer. Updates verlopen via Facebook Bibliotheek Meerssen.

Afdelingen
Bestuur en organisatie
Bekendmakingen
Agenda
Overig nieuws
Gemeentewijzer
Bestuurscentrum
Bezoekadres:
Markt 50,
6231 LS Meerssen

Postadres:
Postbus 90
6230 AB Meerssen

tel. 14043
info@meerssen.nl

Openingstijden en contactinformatie
www.meerssen.nl
Vragen of opmerkingen
Afmelden nieuwsbrief