Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
6 februari 2024
Gemeentelijke publicaties voorlopig alleen online te lezen

Wellicht heb je inmiddels gelezen in Brabants Centrum dat DeMooiBoxtelKrant vanaf deze week voortaan enkel online op woensdag verschijnt. Wij zijn van dit besluit niet vooraf op de hoogte gebracht en hebben dit, net als de bezorgers en lezers via de sociale media moeten vernemen. Met het verdwijnen van de gratis huis-aan-huis krant Mooi Boxtel verdwijnt de mogelijkheid voor gemeente Boxtel om gemeentelijke publicaties op te nemen in een gratis huis-aan-huis-krant. 

Lees verder
Regiotaxi voor Wmo-pashouders

De gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel, ’s-Hertogenbosch, Vught, Heusden en de provincie Noord-Brabant zijn een overeenkomst aangegaan met Connexxion. Die partij gaat voor vijf jaar het regiotaxivervoer in het gebied verzorgen. Het contract is vorige week ondertekend door wethouder Wim van der Zanden namens Boxtel, de wethouders van de andere gemeenten en de directeur van Connexxion. De samenwerking met Connexxion ging al in op 1 januari 2024 en loopt tot en met 31 december 2028. Alle gebruikers van de regiotaxi zijn geïnformeerd over de veranderingen. Ook hebben zij een nieuwe pas ontvangen.

Lees verder
Persbericht Ruim baan voor het Uitvoeringsprogramma Bezoekerseconomie Boxtel

Dinsdag 31 januari heeft het college van gemeente Boxtel het Uitvoeringsprogramma Bezoekerseconomie Boxtel vastgesteld. Het programma geeft handen en voeten aan de Visie Bezoekerseconomie 2022-2030. De gemeente en de Regiegroep Bezoekerseconomie kunnen volop aan de slag met de uitvoering.

Lees verder
Werkzaamheden in Boxtel

Lees hier meer over de werkzaamheden in onze gemeente.
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten