Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
11 september 2017
Digitale transformatie gemeenten: ‘verbouwen met de winkel open’
 

Kunnen voldoen aan de Digitale Agenda in 2020 gaat voor gemeenten verder dan ‘alleen maar’ de ICT op orde brengen. Verandermanagementspeelt een verrassend grote rol.

 
Lees verder
 
Advertorial
Het hoogtepunt voor de parkeerwereld in 2017
 


Het 18e EPA Congres en Vakbeurs, ondersteund door parkeerplatform VEXPAN brengt parkeerprofessionals vanuit de hele wereld samen. Het congres levert 3 dagen vol informatie over parkeren en een overzicht aan producten en diensten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om ervaringen uit te wisselen. Het congresprogramma is hier beschikbaar.  Registreer nu voor het congres en blijf op de hoogte van de laatste parkeerontwikkelingen
Bezoek internationale en Nederlandse bedrijven op de parallelle EPA Vakbeurs. Registreer hier voor gratis toegang op alle drie de beursdagen (toegang zonder registratie vooraf kost EUR 20). Voor verdere informatie vindt u hier de on-line congres- en beurscatalogus.

 
Procesarchitectuur als verbindende samenwerkingsfactor
 

Misschien komt houvast en verbinding uit een onverwachte ICT-hoek: procesarchitectuur. Want: “Een positieve toepassing van procesarchitectuur richt de focus op waar het écht om gaat: samen het beste resultaat leveren aan de samenleving.”

 
Lees verder
 
Meer:
 
Ombudsman: digitale post gemeenten leidt tot problemen
‘Bureau ICT Toetsing niet voor gemeenten’
Gemeenten zoeken samen naar nieuwe leverancier geo-software
Van regelgericht naar risicogericht vergunnen van evenementen
Opinie - ICT raakt het beleidsinhoudelijk functioneren
 

ICT vormt een waardevolle ‘strategische’ bijdrage aan het gemeentebeleid. Het is dan ook van groot maatschappelijk belang dat gemeenten hun ICT en digitale archieven op orde hebben. 

 
Lees verder
 
Advertorial
Nieuw verantwoorden in het sociaal domein
 
Als motor voor de transformatie, het belang dat professionals meer ruimte krijgen en de administratieve lastendruk vermindert. Hoe komt u in deze complexe situatie in gezamenlijkheid, vanuit gemeente en aanbiedende kant, tot de zo nodige nieuwe vormen van verantwoording?
 
Meld u aan met de aantrekkelijke teamkorting
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com