Loading...

Gemeentenieuws 28 augustus 2014

By Reuseldemierden.nl received 4 years ago

Categories: Town Information Local
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Akse Media start werving voor gemeentegids |  Online lezen  |  Printversie
Gemeentenieuws week 35
augustus 2014
Komt u ook naar de dag van de familiezorger op 23 september 2014?
De gemeente Reusel-De Mierden waardeert het bijzonder dat familiezorgers zorg verlenen aan hun naasten. Daarom organiseren wij een uitstapje voor alle familiezorgers op 23 september 2014.
Lees meer
Bericht van wethouder Antonis
In 2015 staan we samen voor de zorg
De laatste maanden kreeg u via diverse kanalen informatie op de deurmat over de zorg in Nederland.  Koppen en citaten als: ‘verzorgingshuizen worden gesloten’, ‘veel ontslagen in de zorg’,  ‘hulp in het huishouden gaat verdwijnen’, ‘de dagbesteding wordt anders ingevuld’ en ‘de jeugdhulp gaat veranderen’ , doken op. Ik begrijp het volkomen als deze informatie vragen bij u oproept en u soms onzeker maakt. De aangeboden informatie is vaak onduidelijk en niet altijd geheel betrouwbaar.
Één ding mag inmiddels wel duidelijk zijn: in 2015 wordt de gemeente in veel gevallen verantwoordelijk voor de zorg van de inwoners.
Lees meer
Word je geslagen? Word je uitgescholden? Worden je dingen verboden? Word je bedreigd of gestalkt? Moet je tegen je zin seks hebben of je geld afgeven? En is je partner of je ex daar verantwoordelijk voor? Of is het een van je kinderen, een familielid of een (huis)vriend? Dan ben je slachtoffer van huiselijk geweld.. 
Lees meer
Uitgelicht
Kalender
04-09-2014
Agendacommissie

 

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019